אוריאל ברוך מגבעון, שגופתו הושבה מעזה, יובא למנוחות בהר המנוחות בירושלים

אחרי תקופה ארוכה של חוסר ודאות וכאב, זוהתה גופתו של אוריאל ברוך (35) מגבעון, שנרצח ב-7 באוקטובר במסיבת "נובה" ונחטף לעזה. המשפחה: "השבתו היא בגדר מזור כלשהו, אחרי שנתיים של ספק מייסרים".

בבית העלמין בירושלים יובא היום [ראשון] בשעה 12:00 למנוחות אוריאל ברוך ז"ל, תושב גבעון, שהוגדר כחלל חטוף וגופתו הושבה לישראל משבי חמאס במסגרת עסקת החילופין בשבוע שעבר.

אוריאל, בן 35 במותו ואב לשני ילדים, נחטף בבוקר ה-7 באוקטובר 2023 ממסיבת "נובה" ברעים, לשם הגיע עם חברו כדי לבלות. כשהחלו האזעקות והמתקפה, ניסה אוריאל להימלט מהמסיבה, אך נתקל במחבלים ונרצח באזור עיקול מפלסים. גופתו נחטפה על ידי מחבלי חמאס לרצועת עזה.

במשך חודשים ארוכים הוגדר ברוך כחטוף. במרץ 2024 עודכנה משפחתו כי הוא נרצח כבר ביום הטבח, וכי גופתו מוחזקת בידי חמאס. המשפחה נכנסה לתקופה קשה של אי-ודאות ותפילה להשבת גופתו לקבורה ראויה.

השבוע, לאחר מאמצים ממושכים, הוחזרו גופות של חללים חטופים, ובין היתר זוהה רשמית במכון לרפואה משפטית אוריאל ברוך ז"ל.

אוריאל הותיר אחריו את אשתו, רחלי, שני ילדים קטנים, זוג הורים ושלושה אחים. במטה המשפחות להחזרת החטופים ספדו לו ומסרו: "השבתו של אוריאל ז"ל היא בגדר מזור כלשהו למשפחה שחיה באי וודאות וספק מייסרים מעל לשנתיים. אוריאל היה אדם שמח ואהוב על הבריות, שאהב את החיים ואהב לבלות. נזכור את חיוכו ואת אהבת האדם שבו."

המשפחה תשב שבעה בבית גיל הזהב ברחוב יהושוע בן נון 25 בגבעת זאב ביום ראשון לאחר הלוויה ועד השעה 23:00, ביום שני בין השעות 10:30-23:00

יהי זכרו ברוך.


◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: פרטי

דילוג לתוכן