מבזקים
אזהרה דחופה: חשש מכלבת באזור חוף דוגה – 10 בני אדם נחשפו וקיבלו טיפול מונע ילד בן 4 נמשה מהמים סמוך לחוף דלילה באשקלון ופונה במצב אנוש אירוע אלימות קשה ברחוב הרצל ברמלה: צעיר בן 22 נדקר ופונה במצב קשה גבר נדקר בבאר שבע במהלך הלילה ופונה לסורוקה במצב בינוני המטען כבר הוצמד לרכב: כך נמנעה פגיעה פלילית חמורה באשדוד נתב"ג בדרך לשדרוג משמעותי: מלון חדש יוקם בצמוד לטרמינל 3 חבריו דאגו אחרי שלא ענה: גבר כבן 60 אותר ללא רוח חיים בדירה בבת ים בין הביטחון לפיתוח העירוני: ראש עיריית רמלה נפגש עם ראש הממשלה בן 15 מרמלה נמלט מהשוטרים כשברשותו אקדח – ונעצר בתום מרדף בג'וואריש בגיל 17 הוא נלחם בנאצים, בגיל 98 רחובות עדיין זוכרת את אברהם גרינזייד ז"ל אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית

גאווה מקומית: אל"מ (במיל') יעקב מרציאנו משתולים מונה לסמנכ"ל חטיבת הנוסעים ברכבת ישראל

דירקטוריון רכבת ישראל אישר את מינויו של יעקב מרציאנו, תושב מושב שתולים ואיש לוגיסטיקה בכיר, לתפקיד סמנכ"ל חטיבת הנוסעים. מרציאנו יוביל את החטיבה בתקופה של גידול חסר תקדים במספר הנוסעים והקמת תחנות חדשות ברחבי הארץ.

דירקטוריון רכבת ישראל, בראשות עו"ד משה שמעוני, אישר את מינויו של אל"מ (במיל') יעקב מרציאנו, תושב מושב שתולים, לתפקיד סמנכ"ל חטיבת נוסעים. מרציאנו מגיע לתפקיד עם ניסיון עשיר לאחר כ-30 שנות שירות בצה"ל, שם מילא שורה של תפקידים בכירים במערך הלוגיסטי, הפיקודי והמבצעי, כשתפקידו האחרון היה מפקד מרכז הציוד של צה"ל. לאחר שירותו הצבאי, כיהן כראש אגף הלוגיסטיקה, הרכש והנכסים ברשות הארצית לכבאות והצלה, והיה שותף להקמת המערך הלוגיסטי הארצי שלה.

מינויו של מרציאנו מגיע בנקודת זמן קריטית, בה נרשמת עלייה משמעותית בביקוש לשירותי הרכבת. על פי התחזיות, מספר הנוסעים צפוי לצמוח לכ-150 מיליון בשנת 2030 ולכ-300 מיליון בשנת 2040. במסגרת תפקידו, יוביל מרציאנו את חטיבת הנוסעים וינהל את חניכתן של תחנות רכבת חדשות המוקמות כחלק ממיזמי פיתוח רחבי היקף, דוגמת המסילה המזרחית ומסילת 431.

יו"ר הדירקטוריון, עו"ד משה שמעוני, בירך על המינוי וציין כי ניסיונו של מרציאנו יסייע בשמירה על איכות השירות לנוסעים והרחבתו לאזורים נוספים בארץ. אבשלום אלמליח, מנכ"ל הרכבת בפועל, הוסיף כי הצטרפותו של מרציאנו לשדרת ההנהלה חיונית בתקופה של הרחבת תשתיות מואצת והיערכות לגידול המשמעותי בכמות הנוסעים.


◼️ חדשות קריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עופר הירש

דילוג לתוכן