רקדניות סטודיו דאנס מור מבאר יעקב רשמו השבוע הישג בינלאומי מרשים, לאחר שייצגו את ישראל בכבוד בתחרות מחול בינלאומית שנערכה בפראג – וחזרו עם שתי מדליות זהב.
הקבוצה קטפה מקום ראשון בקטגוריית מודרני פיוז’ן ומקום ראשון בקטגוריית היפ הופ, מול להקות ורקדנים מרחבי העולם. ההישג מציב את באר יעקב ואת סצנת המחול המקומית בקדמת הבמה הבינלאומית.
ראש העיר באר יעקב, ניסים גוזלן, בירך על ההצלחה ואמר כי מדובר בגאווה גדולה לעיר: "הרקדניות הוכיחו שכישרון, עבודה קשה והתמדה מביאים תוצאות גם על הבמה העולמית. זהו רגע של נחת וגאווה לבאר יעקב כולה.
הזכייה הכפולה משקפת לא רק מצוינות מקצועית, אלא גם השקעה ארוכת טווח בחינוך לאמנות, טיפוח צעירים ויצירת הזדמנויות לייצוג ישראלי בזירה הבינלאומית.
בבאר יעקב כבר מסכימים: זהב כזה – לא רואים כל יום".
◼️ חדשות באר יעקב בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










