במסגרת פעילות אכיפה ממוקדת של שוטרי תחנת אשקלון נגד עבירות הימורים ונגד מחוללי פשיעה מרכזיים בעיר, נחשף בית עסק שפעל כבית הימורים בלתי חוקיים, וכן דירה אשר שימשה על פי החשד כבית בושת.
בעקבות הממצאים פעלו שוטרי הרישוי של תחנת אשקלון ומרחב לכיש לסגירת המקומות, ומפקד מחוז דרום, ניצב חיים בובליל, חתם על צווי סגירה מנהליים לתקופה של 30 ימים.
בעלי המקומות עוכבו לחקירה, נחקרו בתחנת המשטרה ושוחררו בתנאים מגבילים. בסיומה של החקירה יועברו התיקים לעיון יחידת תביעות רישוי במחוז הדרומי לבחינת הגשת כתב אישום וסגירת העסקים עד לתום ההליכים המשפטיים נגדם.
משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות ובאפס סובלנות נגד עבירות פליליות, במטרה לשמור על ביטחון הציבור ואיכות החיים של תושבי העיר.
◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








