בתום חקירה מאומצת ואינטנסיבית של חוקרי ימ"ר ירושלים, גובשה התשתית הראייתית הנדרשת נגד החשוד(27, לוד), בחשד לרצח המנוח משה צברי בחודש שעבר.
ראשיתה של החקירה ביום 8.12.25, עם קבלת דיווח אודות היעדרותו של המנוח.
לאחר פעולות חקירה שהובילו לאיתור רכבו של המנוח כשהוא שרוף כליל באזור יער המלאכים, הוטלה החקירה על היחידה המרכזית של מחוז ירושלים, שביצעה פעולות חקירה נוספות שהביאו לאיתור גופתו בתוך באר עמוקה סמוך לכפר זוהרים.
חקירה סמויה שניהלו חוקרי הימ"ר תחת צו איסור פרסום בליווי פרקליטות מחוז ירושלים, העלתה את החשד נגד החשוד, וביום 28.12.25, בפעילות של בלשי הימ"ר, נעצר החשוד טרם הספיק לצאת מהארץ, לאחר שלפי החשד תכנן להעתיק את מרכז חייו לחו״ל ולהימלט מאימת הדין.
במסגרת מלאכת החיפושים ואיסוף הראיות, הצליחו החוקרים לאתר סכין ששימשה עפ"י החשד לביצוע הרצח.
מחקירת המשטרה עולה החשד, כי הרקע למעשה הוא מערכת יחסים עכורה שניהל המנוח עם קרובת משפחתו של החשוד.
עם סיום מלאכת איסוף הראיות והעברתן לפרקליטות, תוגש היום בבית המשפט הצהרת תובע נגד החשוד, ובקשה להאריך את מעצרו ב – 5 ימים עד מועד הגשת כתב האישום.
◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








