שת"פ מרגש נולד בין מתמודד נבחרת 'מאסטר שף' ומעצב האופנה המוכשר יניב פרסי, לשף מלון עין גדי פלורין, שמשון דביקה.
מנכ"לית תאגיד התיירות ומלון עין גדי, רווי רז, התלהבה מהחיבור של יניב לתמרים, או כפי שסיפר פרסי : " אני לא בחרתי בתמרים, התמרים בחרו בי".
רז, יצרה את החיבור בין השניים, שרקמו ביניהם מפגש אנושי מרגש, תוך כדי היכרות עם התוצרת המקומית הייחודית לעין גדי, פרסי הגיע למלון עין גדי ליום צילומים, והביא אינטרפרטציה למנה עכשווית המבוססת על חקלאות מקומית, בדגש על תמרי עין גדי.
שני השפים, בחשיבה קולינרית משותפת, יצרו שתי מנות חגיגיות שהורכבו בלב הגן הבוטני בעין גדי, כשהנוף והטבע הם חלק בלתי נפרד מהצלחת, הקולינריה היא האמצעי להראות את עוצמת המקום.
מנת 'דואט עין גדי', תוגש לרגל חודש האהבה במסעדת ה'באובר' במלון עין גדי לצד שוט וויסקי מקומי ממזקקת Milk & honey.
◼️ חדשות עוטף עזה, מועצות אזוריות ומקומיות בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








