סיכול מוצלח של כוחות הביטחון בגבול המערבי: במהלך פעילות מבצעית אתמול (ד'), זיהו תצפיות צה"ל ומערך הבקרה האווירי רחפן חשוד שחצה ממערב לתוך שטח מדינת ישראל.
מיד עם הזיהוי, הופעלו אמצעים טכנולוגיים וכוחות צה"ל יירטו את הרחפן. בחיפושים וסריקות שערכו כוחות חטיבת פארן במרחב הנפילה, אותר הרחפן כשהוא נושא עמו שלושה רובי סער מסוג 'M-16'.
מדובר צה"ל נמסר:
"תצפיות צה"ל ומערך הבקרה האווירי זיהו אתמול רחפן שחצה ממערב לשטח מדינת ישראל בניסיון להבריח אמצעי לחימה. לאחר הזיהוי, כוחות צה"ל יירטו את הרחפן שאותר עם שלושה נשקים מסוג 'M-16' לאחר סריקות של כוחות חטיבת פארן במרחב".
הנשקים שאותרו הועברו להמשך טיפול ובדיקה של כוחות הביטחון. בצה"ל ממשיכים בחקירת האירוע ובניסיון לאתר את הגורמים שעומדים מאחורי ניסיון ההברחה.
◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות הערבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








