מבזקים
תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע? יום גיבוש קל"ב: צוות השירות הפסיכולוגי החינוכי של גן יבנה יצא לסיור תרבות וקולינריה באשדוד דמעות של כאב ושמחה בקריית עקרון: אליאב עבדוש, שאיבד את שני הוריו בנובה, עלה היום לתורה בבר המצווה שלו אשדוד חוגגת קולינריה: הערב האחרון של יריד האוכל בפסטיבל מרידיאנו נפתח לקהל הרחב אילת: שני חשודים נעצרו בחשד להתפרצויות לחדרי מלון ולרכבים בעיר ספר חדש לפרופ' אסף מידני: "לשרוד את השסע" בוחן את משבר האמון והקרע החברתי בישראל המדריך לשימוש: לוחות סיבית מלמין בשורה לנוסעים: מחירי התחבורה הציבורית לא יתייקרו ב-2026 ביזארי: בן 28 פרץ לעסק באילת, גנב 900 שקל – וחזר שוב לזירה כדי "לוודא שלא שכח כלום" רחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל בשל עבודות לקידום קו המטרונית הכחול אילת: רשת מרכולים נקנסה ב-157 אלף שקל – זו הסיבה לקיה: כתב אישום נגד תושב שהפר צו הריסה והמשיך להשתמש במבנים ללא היתר ויכוח במאפייה באופקים הסתיים בפציעה: בן 35 מואשם כי השליך שפכטל לעבר עובד וגרם לחתך בראשו קבלן בן 66 מב"ש נאשם בהשלכת פסולת בניין בשטחים פתוחים והפרת צו ניקיון "אתה מת, אני אתפוס אותך": נהג מאשקלון מואשם בגין איומים על פקחים ונהיגה מסכנת חיים בן 47 מב"ש איים "לערוף את ראשו" של בן זוג גרושתו קיבוץ גבולות: בעלת כלב בת 69 מואשמת לאחר נשיכה שגרמה לחבלה לתושב הקיבוץ אם צעירה מאשקלון נתפסה עם מאות כדורי סמים ברכב כשבתה התינוקת עמה באר שבע: בן 72 נאשם בגניבת טלפון נייד מגרנד קניון בעיר "אהרוג אותך כשאתה ישן": ויכוח בין אחים בב"ש הסתיים בקטטה אלימה ופציעות קשות

נשיא המדינה בקריית הכבאות וההצלה בראשון לציון: "אנחנו לא מתכוונים למצמץ מול איומי חיזבאללה"

הביקור נערך במטרה להתרשם מפעילות הכבאות וההצלה בתקופת המלחמה ולהביע תמיכה בלוחמות ולוחמי האש.

נשיא המדינה, יצחק הרצוג, ביקר אתמול (חמישי) בקריית הכבאות וההצלה בראשון לציון, בליווי הנציב רב-טפסר אייל כספי. הביקור נערך במטרה להתרשם מפעילות הכבאות וההצלה בתקופת המלחמה ולהביע תמיכה בלוחמות ולוחמי האש.

במהלך הביקור נפגש הנשיא עם חניכי קורס לוחמי האש, שוחח על תהליך ההכשרה ומוטיבציה להצטרף לארגון, וסייר בין אמצעים וציוד מבצעי. בנוסף, קיבל סקירה על פעילות מערך הכבאות וההצלה בימי המלחמה, על ניהול האירועים בזמן אמת ועל עבודת התיאום בין הגורמים השונים.

הרצוג אמר:

"אני מודה לנציב הכבאות וההצלה, לצוותו ולכל לוחמי ולוחמות האש שנמצאים מאחורינו – ובכלל בכל רחבי הארץ. תודה על השירות, האומץ והתעוזה. אנחנו בידיים טובות, אך האתגרים לא פוסקים. על הציבור להישמע להנחיות פיקוד העורף, כי הן מצילות חיים, ולתת לכוחות החירום להגיע לכל אתר."

לגבי ההתפתחויות בגבול הצפוני, הוסיף הנשיא: "אנחנו לא מתכוונים בשום פנים למצמץ מול איומי חיזבאללה. לצד זאת, ממשלת לבנון נקטה בצעד אמיץ וחשוב בשעות האחרונות בכל הקשור למשמרות המהפכה, ואני מקווה שזה יימשך."

הרצוג דיבר גם על חשיבות הפעולה הבינלאומית והביקורת כלפי מדינות שלא נוקטות עמדה: "לכולנו יש אינטרס משותף להביא שינוי במזרח התיכון ולחסל את היכולות של אימפריית הרשע מאיראן. יחד עם זאת, מדינות כמו ספרד – כחברת נאט״ו – לא הצטיינו בתפקודן וצריכות להתייצב למול האיומים."


◼️ חדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות כב"ה

דילוג לתוכן