מבזקים
יום האישה: הנשיא ורעייתו נפגשו עם לוחמות האש פורצות הדרך המשטרה פיזרה מסיבת טבע לא חוקית בצאלים עם כ – 150 משתתפים ירושלים: שני קטינים נעצרו אחרי ונדליזם במקלט ציבורי בקטמון כביש 4: רוכב אופנוע נפצע בינוני בתאונה סמוך לגבעת שמואל בוקר של אש בדרום: יירוטים מוצלחים מעל הנגב, מרחב לכיש, הרי יהודה והערבה כוננות גבוהה בנגב ובערבה: התרעות צפויות בדקות הקרובות בין אזעקות לחיוכים: מבצע "החוסן העירוני" בקריית אונו כבש את הרחובות קדושה, אחדות וגאווה יהודית: הכנסת ספר תורה מרגשת ב"נוה עמית" ירושלים נתניה: זינוק בהזמנות ברשת מלונות אפריקה ישראל ועד 30% הנחה "גאה בכם": המחווה המרגשת של ראש עיריית ראשון לציון לשוטרי העיר שינויים בתחבורה הציבורית: הקו האדום של הרכבת הקלה לא יפעל היום רציפות טיפולית בצל המלחמה: הנחיות משרד הבריאות להפעלת יחידות ה-IVF התעוררות בענף התיירות? זינוק בהזמנות ברשת "תיירות ניר דוד" עם הקלות פיקוד העורף חוזרים לכביש: שיעורי הנהיגה, הטסטים וקורסי החובה מתחדשים היום רגע של נשימה בתוך הממ"ד: פעילויות הפוגה לילדי יבנה עיריית רמת גן פותחת את הספריות ומפעילה מערך הפוגה דיגיטלי מכה אנושה ל'כוח קודס' בביירות: צה"ל חיסל מפקדים מרכזיים בגיס לבנון התחדשות לפסח במטבח: סולתם משיקה את סדרת NUDE המעוצבת תאונה קשה בצומת המנהרות בירושלים: שישה פצועים פונו לבתי החולים מודיעין מכבים רעות: שומרים על חוסן הילדים בצל מבצע "שאגת הארי"

המשטרה פיזרה מסיבת טבע לא חוקית בצאלים עם כ – 150 משתתפים

שוטרי תחנת שגב שלום עצרו שני מארגנים והחרימו ציוד; במשטרה מזכירים: אין אישור להתקהלויות

המסיבה פורקה: שוטרי תחנת שגב שלום ממרחב רותם חשפו מסיבת טבע בלתי חוקית סמוך לצאלים – שני מארגני המסיבה נעצרו

בפעילות ממוקדת של שוטרי תחנת שגב שלום במרחב רותם, איתרו במהלך סוף השבוע השוטרים מסיבת טבע בלתי חוקית שהתקיימה בשטח פתוח סמוך לקיבוץ צאלים. הכוחות שפעלו במקום הפסיקו את האירוע ופיזרו כ – 150 משתתפים שהשתתפו באירוע.

במהלך הפעילות ציוד המארגנים הוחרם ושני מארגני המסיבה נעצרו והועברו לחקירה בתחנת משטרת שגב שלום.

במשטרה מדגישים כי בימים אלה, במסגרת מבצע "שאגת הארי", חל איסור על קיום התקהלות ואירועים מסוג זה, והמשטרה תפעל בנחישות לאכוף כל ניסיון להפר את הנחיות פיקוד העורף, תוך שמירה על ביטחון הציבור ושלומו.


◼️ חדשות באר שבע והנגב בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן