בעשור השלישי לקיומה, ממשיכה מודיעין מכבים רעות להוכיח כי היא עיר שמחוברת להווה אך עם מבט לעתיד. אחד הביטויים הבולטים לכך הוא הכנסת ענף הפאדל – משחק חברתי, דינמי וסוחף – לחיי העיר.
העירייה תקים מתחם חדש בשדרות עמק זבולון, בסמוך למרכז הספורט העירוני, שיכלול חמישה מגרשי פאדל מודרניים. המשחק, שמשלב אלמנטים של טניס וסקווש, משוחק בזוגות במגרש מוקף קירות, מה שמאפשר משחק מהיר, זורם ומלא עניין.
ייחודו של הפאדל הוא בנגישותו: המשחק מתאים לילדים, צעירים, מבוגרים, נשים וגברים כאחד, ומאפשר כניסה קלה ומהירה לעולם הספורט החברתי והפעיל.
ראש העירייה והעירייה מסבירים כי המהלך אינו רק תוספת תשתית ספורטיבית, אלא חלק מתפיסה רחבה המשלבת אורח חיים פעיל, חוויות עדכניות ותשתיות קהילתיות חדשניות. בכך ממשיכה מודיעין מכבים רעות להוביל ולהביא מגמות בינלאומיות ישירות אל תושביה.
◼️ חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן








