היום החמישי לחיפושים: לאחר הערכת מצב אמש, כלל היחידות של זק״א בשיתוף משטרת ישראל ולהבה ממשיכים בסריקות אחר הנער שנעדר מאז יום שישי בחוף צאנז בנתניה
צוות מתנדבי זק״א יחד עם היחידה למשימות מיוחדות של זק״א, יחידת הצוללים של זק״א, ויחידת הגיפים של זק״א, משטרת ישראל וכוחות להבה ממשיכים במאמצים לאתר את הנער כבן 18 שנעדר מאז יום שישי בחוף צאנז בנתניה.
שי רומנו ראש צוות זק״א נתניה במרחב שרון מוסיף: ״במהלך כל הלילה צוותי מתנדבי זק״א סרקו את שפת הים במטרה לנסות ולאתר את הנעדר, עם אור ראשון הבוקר המתנדבים בסיוע כלל היחידות והכוחות ממשיכים לסרוק באמצעות רחפנים וכלים ייעודיים את הים במטרה לאתר את הנעדר״.
רואי ליברמן מפקד יחידת הצוללים בזק״א מוסיף: ״עם אור ראשון עשרות צוללנים של זק״א ירדו לים במטרה לאתר את הנעדר, לאחר הערכת מצב שנערכה אמש, הוחלט על הגברת החיפושים היום בעקבות כך שהים נרגע וניתן לסרוק בעומק. אנו מקווים שנאתר את הנעדר בהקדם״.
גולן חבני מפקד יחידת הג׳יפים בזק״א מוסיף: ״מתנדבי יחידה בסיוע בטרקטורון של היחידה מסייעים לכלל הצוותים של זק״א לנוע על החוף ולחפש אחר הנעדר בתוואי הים המשולב, אנחנו מקווים שאכן נצליח בעז״ה לאתר את הנעדר במהירות המקסימלית״.
צבי חסיד מנכ״ל זק״א מוסיף: ״מתנדבי זק״א ממשיכים כל העת בחיפושים האינטנסיביים בכל האמצעים ובכל השעות היממה מסביב השעון בכדי לאתר את הנעדר שנעדר מאז שישי האחרון. כלל היחידות ימשיכו לפעול במקום כל העת בתיאום מלא עם משטרת ישראל וכוחות להבה״.
◼️ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן







