קבוצת צרפתי שמעון פותחת דירה לדוגמה בפרויקט המגורים Sea&Park בשכונת פארק הים בבת ים. הפרויקט, שייבנה בארבעה שלבים, יכלול כ-600 יחידות דיור ב-7 מגדלים בני 23 קומות במרחק של כ-500 מטר מהים. כיום משווק השלב השני בפרויקט הכולל שני מגדלים בני 23 קומות עם 176 דירות. תמהיל הדירות מגוון וכולל דירות בנות 3 ו-4, חדרים, דירות 5 חדרים גדולות במיוחד ופנטהאוזים מפוארים.
הקו המנחה העיקרי לתכנון הדירה לדוגמה היה שמירה על נאמנות למפרט האמיתי שהלקוח מקבל, אך ניתנה מחשבה עמוקה לכל פרט: נגרות מדויקת, ריהוט רך ותאורה חכמה שמדגישה את איכויות הבנייה, כמו גם ספקי הפרויקט שנבחרו בקפידה ומוצגים בדירה לדוגמא: אריחים, סניטריים, מטבח וארונות כיורי רחצה.
לדברי לי רום אוקנין, סמנכ"לית שיווק בקבוצת צרפתי שמעון "דירה לדוגמה מאפשרת לרוכשים פוטנציאליים להתרשם במדויק כיצד ייראו המגורים בפרויקט בו הם מתעניינים, ולא רק על הנייר.
המטרה הייתה להדגיש את המרחבים הפתוחים של הדירה כדירת סטנדרט, כך שכל מי שמבקר בדירה יוכל לדמיין את הבית שהוא הולך לגור בו, ובמעבר בין חדרי הדירה יראה את מרקם חיי משפחתו קורם עור וגידים, כאן ועכשיו".
את הלובאים של המגדלים והדירה לדוגמה עיצבה הנדסאית אדריכלות ומעצבת פנים סיגל זבורוף. היא מספרת שהמיקום של הפרויקט הוא חלק מהסיפור כולו וכי דירת 5 חדרים סטנדרטית מרווחת במיוחד בהשוואה לדירות 5 חדרים בפרויקטים אחרים "ההשראה לעיצוב הדירה נובעת מהסביבה הייחודית של השכונה ומהמיקום הקרוב לים ולפארק. הדירה מציגה שילוב של אלמנטים טבעיים ומודרניים תוך הדגשה של צבעים חמים וקרובים לטבע כמו חום, זהב וגוונים של עץ, המשולבים עם קווים נקיים ופתרונות עיצוביים מודרניים. המטרה היתה ליצור חלל שמעניק תחושת מרחב, זרימה ונוחות, ובו בזמן לשמור על תחושת חמימות ואלגנטיות".
באשר לעיצוב הדירה היא מתארת כי "העיצוב תוכנן בקפידה תוך רצון ליצור עיצוב אוניברסלי ועל זמני, המתמקד ביצירת אווירה ייחודית ומודרנית תוך שימוש בקירות מעוצבים גיאומטרית בסלון, המשמשות כאלמנט עיצובי ופונקציונלי. המשחק בממדים יוצר תחושה של מרחב ומדגיש את תשומת הלב לפרטים הקטנים. חדרי השינה מעוצבים בהתאמה לגילאים שונים, כאשר חדר השינה של ההורים מפנק ויוצר מרחב, וכולל בתוכו חדר רחצה אישי".
פרויקט Sea&Park הוא הפרויקט הגדול והמרכזי בשכונת הפארק בבת ים, עם קרבה לים ונוף פתוח שנשקף כבר מהקומות התחתונות. הדירות שמציעה צרפתי שמעון למכירה הן גדולות מהסטנדרט, כך למשל דירת 5 חדרים בשטח של 134 מ"ר ומרפסת של 19 מ"ר – הגדולות ביותר בשכונה.
במסגרת הפרויקט, שתוכנן על ידי משרד טיטו אומן אדריכלים, ייבנו גם חללים משותפים כמו מועדון דיירים לאירועים חברתיים ומשפחתיים, חדר כושר מאובזר לדיירי הבניין, ולאונג' Open Space עם עמדות מחשב. בכל מגדל לובי מפואר ו-2 קומות חניון תת קרקעי. למרגלות המגדלים משתרע פארק ענק בגודל של 12 דונם שבמרכזו בריכה אקולוגית.
שכונת פארק הים החדשה הממוקמת בצמוד לרצועת חוף נדירה ביופייה של העיר בת ים צפויה לכלול כ-4,000 יחידות דיור, מרכז בילויים וקניות, מרכז תעסוקה ומסחר, מתחם מלונות, מרכז אקדמי, מרכז ספורט, מבני ציבור ותרבות ועוד. גולת הכותרת של השכונה הוא פארק החוף המתוכנן במרכזה – פארק תצפית הים, אשר צפוי להשתרע על פני 100 דונם עם תצפית מרהיבה לים ונוף דיונות לצד מקומות ישיבה מוצלים, ולצידו מתוכננים לקום פארק פנאי עם מתחמי ספורט וכושר וחורשת אקליפטוס עם "גן הרפתקאות" אתגרי. טיילת בת ים המחודשת, אשר עוברת מהפכה מרעננת מבחינת מראה ותוכן, צפויה בהמשך הדרך להגיע מתל אביב ועד ראשון לציון.
השכונה נמצאת על ציר הקו האדום של הרכבת הקלה שהתחיל לפעול לאחרונה ומאפשר גישה מהירה לשכונה ומחוצה לה. היא מוקפת בכביש רחב המאפשר כניסה ויציאה נוחה לכיוון בת ים, ראשון לציון וגם נמצאת במרחק נסיעה קצר מנתיבי איילון וכביש 431 ותחנת הרכבת משה דיין בראשון לציון או קוממיות בבת ים. יתרון נוסף, הינו הקירבה למתחם האלף במערב ראשון לציון הנמצא היום בבנייה, ושיהווה מוקד תעסוקה ענק מעורב שימושים.








