מבזקים
תחנה שלישית, 22 קווים חדשים וחיבור למטרו: תוכנית התחבורה של נתניה עולה שלב לא רק בייביסיטר: נשות החינוך לגיל הרך ביבנה סיימו הכשרה מקצועית חדשה באר שבע וערד על המפה: המשטרה סיכלה עסקת סמים ותפסה קילוגרם קנאביס ועוגיות חשיש מטרונית הקו הכחול מגיעה לרחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל ובית הפועלים לא להסתיר את הפציעה: בתל אביב לוחמי מלחמה יעלו למסלול אופנה שנבנה סביב הצלקות שלהם תאונה קשה סמוך ללהבים: גבר כבן 30 במצב אנוש, צוותי מד"א מבצעים בו החייאה לא רק עוד מבנה: אשקלון בונה את הבית החדש של הדור הבא לא רק דגלים: בתל אביב גם הקורקינטים יצבעו בגאווה לקראת המצעד הילדים של גן יבנה קיבלו משימה: לשנות את הדרך שבה כולנו מתייחסים למים האם הדבש יהיה זול יותר השנה? המדינה פותחת יבוא מיוחד לקראת ראש השנה פיצוץ רכב בחולון ומטען בכניסה לדירה באשדוד: המשטרה פענחה שני אירועים חמורים משאית פגעה באופנוע סמוך ליהוד: שני רוכבים נפצעו ופונו לבית החולים נפל מקומה שנייה במהלך העבודה: פועל נפצע בינוני ברחובות מהבניין שנפגע ברחוב ירושלים למתחם שלם שיתחדש: תוכניות השיקום בבת ים מתקדמות רגע לפני החופש הגדול: כל תלמידי כיתות א' באילת קיבלו ספר אישי במתנה התחזו לעובדי מלון: כך נעצרו החשודים בירי בשכונת צמרת בתל אביב מתוך יותר מ – 100 מועמדים: הזמרת שנבחרה לשיר עם נטע ברזילי במצעד הגאווה בתל אביב היא לא רק שרה רוק – היא פתחה לנשים את הדלת אליו: אסתר שמיר הלכה לעולמה הטרקטורים עלו לשטח: בקדומים החלו לשדרג את בית ההארחה ב – 7 מיליון שקל מאלימות במסדרון לבמה בהיכל התרבות: המסר שביקשו תלמידי אשקלון להעביר למבוגרים
טקס חנוכת כיכר עופרים בכניסה לבית אריה־עופרים, בהשתתפות נציגי משרד התחבורה, נתיבי ישראל והמועצה המקומית

יום אחרי החנוכה: כיכר עופרים החדשה בבית אריה כבר משנה את התנועה באזור

בהשקעה של כ – 18 מיליון שקלים נחנכה הכיכר בכניסה לבית אריה עופרים, שנועדה לשפר את הבטיחות, להסדיר את התנועה ולחזק את הנגישות לתושבי היישוב והסביבה
טקס חנוכת כיכר עופרים בכניסה לבית אריה־עופרים, בהשתתפות נציגי משרד התחבורה, נתיבי ישראל והמועצה המקומית

בשורה תחבורתית ובטיחותית לתושבי בית אריה עופרים והסביבה: כיכר עופרים החדשה נחנכה אתמול בכניסה ליישוב, לאחר השקעה של כ־18 מיליון שקלים בפרויקט שנועד להסדיר את התנועה באזור ולשפר את בטיחות משתמשי הדרך.

הכיכר הוקמה כמענה לצורך תחבורתי שעלה מהשטח, על רקע הגידול בתנועה באזור והצורך בכניסה בטוחה ונוחה יותר ליישוב. הפרויקט כולל הקמת מעגל תנועה חדש והסדרת תשתיות הדרך, כאשר עבודות ההשלמה צפויות להסתיים במהלך חודש אוגוסט 2026.

בטקס החנוכה השתתפו שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, מירי רגב, ראש המועצה המקומית בית אריה, שרון אלפסי, מנכ"ל נתיבי ישראל ניסים פרץ, מנכ"ל הרלב"ד גילי כהן, נציגי משרד התחבורה, המועצה המקומית וגורמי המקצוע.

הפרויקט קודם על ידי משרד התחבורה והבטיחות בדרכים באמצעות חברת נתיבי ישראל, כחלק ממדיניות שדרוג תשתיות התחבורה ושיפור הבטיחות בדרכים ביישובים ובצירי הגישה אליהם.

שרת התחבורה מירי רגב אמרה כי כיכר עופרים היא חלק מהשקעה רחבה בתשתיות תחבורה בטוחות ומתקדמות: "בטיחות בדרכים מתחילה בתשתיות נכונות, והכיכר החדשה תאפשר לתושבים נסיעה בטוחה, נוחה ויעילה יותר. אנו ממשיכים להשקיע בפיתוח התשתיות ביהודה ושומרון ובכל רחבי הארץ".

מנכ"ל משרד התחבורה, משה בן זקן, הוסיף כי הפרויקט ממחיש כיצד צורך מקומי יכול להפוך לפתרון תחבורתי משמעותי: "ההשקעה בפרויקט משפרת את בטיחות משתמשי הדרך, מייעלת את זרימת התנועה ומחזקת את הקישוריות באזור".

במועצה המקומית בית אריה עופרים מציינים כי חנוכת הכיכר היא שלב נוסף בתנופת הפיתוח התחבורתי באזור, שנועדה לשפר את איכות החיים של התושבים ולתת מענה לצורכי התחבורה המשתנים.


◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות משרד התחבורה והבטיחות בדרכים

דילוג לתוכן