מבזקים
נמל אשדוד נערך לגיוס של מאות מיליוני שקלים בבורסה: "הכפלנו את שווי החברה בשלוש שנים" נער בן 15 נפצע בינוני מפגיעת רכב בעת שרכב על אופניים בנס ציונה שלל פעילויות: זה מה שמחכה לתושבי מודיעין בהמשך השבוע רוכב אופנוע בן 23 נפצע קשה בתאונה סמוך לקריית גת שלושה נפצעו בתאונה בין שני כלי רכב בבאר שבע מודיעין: עמדות טעינה מהירה חדשות לרכב חשמלי נפתחו בחניון מורשת בן 55 נפגע מחפץ כבד בפתח תקווה כפר סבא בדרך למהפכת תחבורה: קו המטרו M1 יוארך ויכלול שתי תחנות חדשות בעיר חשש כבד לחייה של בת 36 מכפר סבא חוף זיקים: תרגיל צה"ל יתקיים מחר ויכלול תנועת כוחות, ירי והדי פיצוצים 27 שנות מאסר נגזרו על שניים מהמורשעים ברצח אושר גזי ז"ל באילת לקראת צום תשעה באב: מד"א נערך בכוחות מתוגברים ומזהיר מפני סכנת התייבשות קריית אונו פותחת את הלילות לנוער: מתחמי בילוי חדשים יפעלו במהלך החופש הגדול אחרי עשור: טורניר "גביע ראש העיר" חוזר לרחובות מודיעין: יריד אמנות מיוחד יגייס תרומות למען מתמודדי סרטן ובני משפחותיהם גאווה לשדרות: נבחרת הרובוטיקה של תלמידי אמית תייצג את ישראל בקנדה אליפות ישראל ה־90 באתלטיקה יוצאת לדרך בירושלים: הקרב על התארים והכרטיסים לזירה הבינלאומית תושבת גבעת שמואל כבשה את המכביה: ארבע מדליות ושני שיאי גיל לתמר קלצקי כהן המשטרה פענחה את אירוע הירי באשדוד: הצהרת תובע הוגשה נגד תושב העיר אושר שלב נוסף: משרד התחבורה מקדם את הארכת קו המטרו M1 עד תחנת כפר סבא צפון

ראש העין: הסכם קיבוצי חדש ב"אריקסון ישראל"

יו"ר ועד העובדים, איציק דהן: ״הסכם זה, כמו ההסכמים הקודמים, מביא איתו הישגים  מרשימים לעובדי אריקסון, והוא תוצר של מערכת יחסים מכבדת בין ההנהלה לעובדים שרואים עין בעין את רווחת העובדים לצד הצלחת החברה".

ההסתדרות, הנהלת "אריקסון ישראל" וועד העובדים, חתמו היום (א') על הסכם קיבוצי חדש. ההסכם יחול על כ-50 עובדי החברה ותוקפו עד יוני 2029. החברה עוסקת בפיתוח והטמעה של חומרה ותוכנה לרשתות תקשורת, וזהו ההסכם השלישי הנחתם בה לאחר שעובדיה התאגדו בהסתדרות ב-2019.

בין עיקרי ההסכם:

  • תוספת שכר אחידה לשנת 2026 בסך 2.3%.
  • הגדלת תקציב הרווחה במאות ₪.
  • הגדלת תקציב סבסוד ארוחות ל-60 ₪.
  • העלאת שווי המתנות לחגים ל-650 ₪.
  • הגדלת דמי הנסיעה ל-750 ₪.
  • במסגרת מנגנון פיטורי ההתייעלות, הוגדל ב־10% מקדם הוותק לעובדים בני 60 ומעלה, באופן המשפר את תנאי הפרישה שלהם.
  • הועלתה תקרת חבילת הפרישה מ־24 ל־26 משכורות, מהלך המשפר את תנאי הפרישה ומגדיל את הפיצוי לעובדים הזכאים.

יו"ר  איגוד עובדי הסלולר, האינטרנט וההייטק בהסתדרות, יקי חלוצי: "בזמן שעובדי הייטק רבים מתמודדים עם חוסר ודאות וגלי פיטורים, אנחנו מביאים היום לעובדי אריקסון בשורה נהדרת של יציבות וביטחון. ההסכם הקיבוצי החדש מביא ביטחון, מחזק את הוודאות ומוכיח שגם בתקופה מאתגרת ניתן להגיע להסכמות שמיטיבות עם העובדים ועם החברה, תודה להנהלת אריקסון ישראל ולוועד העובדים על הדרך האחראית להסכם".

יו"ר ועד העובדים, איציק דהן: ״הסכם זה, כמו ההסכמים הקודמים, מביא איתו הישגים  מרשימים לעובדי אריקסון, והוא תוצר של מערכת יחסים מכבדת בין ההנהלה לעובדים שרואים עין בעין את רווחת העובדים לצד הצלחת החברה".

 את המשא ומתן מטעם ההסתדרות ליוו: יו"ר ועד העובדים, איציק דהן, מנהל חטיבה ארצי באיגוד עובדי הסלולר, האינטרנט וההייטק, אלון וינברן, ומהלשכה המשפטית לאג"מ, עו"ד אורן שרם.

מטעם "אריקסון ישראל": מנהלת משאבי אנוש, יעל ברזיליעו"ד נטלי קמחי ועו"ד אורלי אבירם ממשרד פיינברג.


◼️ חדשות ראש העין בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות ההסתדרות

דילוג לתוכן