הורים המחזיקים בטיולון מדגם G308, המשווק בשם 4 Stroller Plus 1 in ונמכר גם תחת המותג +MeiLY, מתבקשים להפסיק את השימוש בו לאלתר ולהגיע למחסני היבואן לצורך תיקונו.
הקריאה להחזרת המוצר פורסמה לאחר שבדיקה שנערכה מטעם הממונה על התקינה באמצעות מכון התקנים העלתה כי הטיולון אינו עומד בדרישות התקן הישראלי הרשמי לעגלות ילדים.
בבדיקה נמצאו מספר ליקויים העלולים להעמיד תינוקות בסיכון. בין היתר, נמצא כי הטיולון אינו כולל מנגנון נעילה כפול, ולכן קיימת אפשרות שהעגלה תתקפל באופן לא מכוון ותגרום לפגיעה, לכידה או נפילה של התינוק.
בנוסף נמצא כי הטיולון לא עמד בבדיקת היציבות, באופן העלול ליצור סכנת התהפכות ופגיעה בתינוק.
ליקוי נוסף התגלה במנגנון הנפתח המשמש להרמת הרגליים, שבו נמצאו פתחים העלולים לגרום להילכדות איברים.
עוד נמצא כי הטיולון אינו כולל התקני חנייה או בלימה בעת הסעת התינוק עם כיוון הנסיעה.
המוצר מיוצר על ידי חברת ZhongShan E-V Baby Daily Products Co. Ltd ומיובא לישראל על ידי חברת יונמה ישראל.
היבואן מזמין את המחזיקים במוצר להגיע למחסני החברה לצורך תיקונו.
פרטי ההתקשרות עם היבואן:
כתובת: מבצע קדש 2, גבעת שמואל
טלפון: 04-6000280
דוא"ל: [email protected]

◼️ צרכנות ומבצעים: חדשות, מה חדש על המדף, מה יורד מהמדף? בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.












