מבזקים
לא צריך יותר את ההורים בבוקר? הרצליה רוצה להביא תלמידים לבית הספר בתוך חצי שעה 11,165 תלמידים חוזרים ללימודים בגבעתיים: בית ספר חדש לחינוך מיוחד ייפתח בעיר אשקלון נערכת לגשם החריג: רוחות של עד 50 קמ״ש וחשש להצפות בסוף השבוע דדי ברנע בירושלים: "צריך להסלים את הפעולות נגד המשטר האיראני עד לנפילתו – והוא ייפול" סמוטריץ' מציג תוכנית לנגב ולגליל: 40 יישובים חדשים ומיליון יהודים נוספים גשם באוגוסט: אשדוד מפעילה את פקודת החורף ונערכת למערכת החריגה בן 3 נפל מחלון בית בקריית גת – מצבו בינוני תושב פתח תקווה נאשם שמכר סמים ברמת השרון ובתל אביב דרך טלגרם לקראת 1 בספטמבר בנס ציונה: קו פסיכולוגי ייפתח להורים לקראת החזרה ללימודים תאונה קשה סמוך לאופקים: בת 30 במצב אנוש, שניים נוספים נפצעו אחרי שנים של המתנה: בית הלוחם החדש באשדוד פתח את שעריו נהרג בתאונה בירושלים – וכעת מחפשים את משפחתו: מי מכיר את קרוביו של הרב נחמן ברגמן? ראש השנה נופל על סוף השבוע: מתי יוצאים לחופש ומתי חוזרים? כל חגי תשרי 2026 חדש באור יהודה: מתקני קרטון מעוצבים הוצבו ברחבי העיר ערד: בן 4 הובהל לסורוקה במצב קשה לאחר שככל הנראה נעקץ מעקרב צהוב הרימון עולה על שולחן החג: בפרימור מציעים לשלב אותו לא רק בכוס – אלא גם בסלטים ובתבשילים ירושלים: הפרת סדר ברחוב בר אילן – פחים הוצתו, אבנים יודו ושני חשודים נעצרו צה״ל: מפקד במערך הנ״ט ופעיל בחטיבת ח׳אן יונס של חמאס חוסלו ברצועת עזה ביום ראשון: מסיבה ענקית והשקת ״סביון סנטר״ המחודש – הכניסה חופשית אל תלחצו: קמפיין פישינג חדש מתחזה לרשות המסים ולדואר ישראל – פרטי האשראי שלכם בסכנה

קטטה, סכינים וירי: כתב אישום נגד החשוד המרכזי בפרשה במודיעין עילית

חקירת אירוע אלימות חמור שהתרחש בחודש יולי במודיעין עילית הבשילה לכתב אישום נגד החשוד המרכזי בפרשה, תושב העיר, שעל פי החשד ביצע ירי במהלך תקיפה אלימה על רקע סכסוך קודם בין הצדדים.

חקירת אירוע אלימות חמור שהתרחש בחודש יולי במודיעין עילית הבשילה לכתב אישום נגד החשוד המרכזי בפרשה, תושב העיר, שעל פי החשד ביצע ירי במהלך תקיפה אלימה על רקע סכסוך קודם בין הצדדים.

האירוע החל בעקבות דיווח על קטטה שבה, לפי החשד, השתתפו מספר קטינים ובגירים, תושבי מודיעין עילית וחלקם תושבי תל אביב. על פי החשד, המעורבים הגיעו כשהם מצוידים באלות ובסכינים, במטרה לפגוע בבני משפחה תושבי העיר.

במהלך האירוע בוצע גם ירי מנשק חם לעבר בני המשפחה. למרבה המזל, איש לא נפגע מהירי. במשטרה ראו באירוע חמור במיוחד, בשל החשש לפגיעה בחפים מפשע ולערעור תחושת הביטחון של תושבי העיר. החקירה הוטלה על מחלק נוער חשיפה ביחידה המרכזית של מחוז ש"י, בשיתוף תחנת מודיעין עילית.

במסגרת החקירה, שכללה פעילות גלויה וסמויה, נעצרו 14 מעורבים בפרשה. במהלך הפעילות נתפסו כלי תקיפה שונים ונאספו ראיות נגד החשודים. בין העצורים היה תושב מודיעין עילית, שעל פי החשד ביצע את הירי. נגדו התגבשה תשתית ראייתית, וחומרי החקירה בעניינו הועברו לפרקליטות מחוז מרכז.

אתמול (חמישי) הגישה הפרקליטות נגדו כתב אישום חמור, הכולל אישומים בעבירות ירי ותקיפה חמורה.

חקירת יתר המעורבים בפרשה נמשכת. חומרי החקירה בעניינם של חלק מהחשודים הועברו לידי התביעה, לצורך בחינת הראיות והכנת כתבי אישום נוספים בגין עבירות אלימות.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יהודה ושומרון

לחצו כאן
דילוג לתוכן