מבזקים
בן 58 התמוטט באמצע אימון ברחוב ביבנה: פעולות ההחייאה החזירו לו את הדופק רכב התהפך באילת: לוחם אש שלא היה במשמרת נחלץ לעזרת הלכודים יומיים של הצתות בבת ים: בבית החשוד נמצא רימון שהוסב למטען חבלה מטיילת בת 51 נפלה מגובה רב בנחל עקרבים: מסוק צבאי הוזנק לחילוצה לפני 32 שנה נגנב ממנו טנק, עכשיו האמר צבאי נעלם מאותו בסיס שליד אשקלון הצתת בניין בחולון הסתבכה לפרשת סחיטה: מלכודת בטלגרם וארבעה חשודים הטרגדיה ברחוב אגריפס בירושלים: ההרוגה היא דיפלומטית צ'כית בת 30 אסון בכביש 25 סמוך לנתיבות: נהג אוטובוס נהרג ו־24 בני אדם נפצעו המילים שהשאיר איתי יעבץ לפני שנפל בעזה נחרטות בלב מודיעין אשקלון היא "עיר אלף השקמים", אבל מה קורה לעצים כשהעיר ממשיכה לגדול? שתי טבעות נישואין נזרקו לפח בלוד, מה שקרה אחר כך לא רואים כל יום באיזו שעה נפגעים הכי הרבה בתאונות דרכים בעיר שלכם? הנתונים מפתיעים לא רק קניון: הסיפור הפחות מוכר מאחורי מתחם הענק בכניסה לראש העין הבטיחו כמה חודשים, חלפו יותר מ – 20: הסיפור מאחורי שיפוץ טיפת החלב באשקלון המרכז החדש בבאר שבע מבטיח מהפכה כלכלית, המבחן האמיתי יהיה בתלוש השכר בן 67 התמוטט באולם אירועים בנס ציונה: מצבו אנוש מזל טוב: סופי אוחיון – הגננת של המדינה עבור הורי גן דובדבן באשקלון, חוגגת שריפה לפנות בוקר בגן יבנה: הבן התעורר, העיר את בני הבית ומנע אסון בעקבות שעון החורף – מכניסים את השבת מוקדם; שימו לב לזמני כניסת ויציאת שבת – פרשת וירא | 30-31.10.2026 אור יהודה: רכב עלה באש ברחוב שלום עליכם; את מי מנסים לחסל?

הרצליה: כ־66 דירות חדשות מתוכננות בנווה ישראל – הקרקע שווקה בכ־42 מיליון שקל

רשות מקרקעי ישראל הכריזה על הזוכה במכרז למתחם בשכונת נווה ישראל בהרצליה, שבו קיים פוטנציאל תכנוני לכ־66 יחידות דיור חדשות לצד שטחי מסחר. במכרז הוגשו 8 הצעות, וריאליטי קרן השקעות בנדל״ן 5 זכתה לאחר שהציעה כ־42.2 מיליון שקל עבור הקרקע, לא כולל מע״מ והוצאות פיתוח.

פרויקט מגורים ומסחר נוסף מתקדם בשכונת נווה ישראל בהרצליה, לאחר שרשות מקרקעי ישראל פרסמה את תוצאות המכרז לתכנון, פיתוח ורכישת זכויות חכירה במתחם בשטח של כ־2.4 דונם.

במכרז הוגשו 8 הצעות, וההצעה הזוכה הוגשה על ידי ריאליטי קרן השקעות בנדל״ן 5, שתשלם לרשות מקרקעי ישראל 42,221,712 שקל עבור הקרקע, לא כולל מע״מ והוצאות פיתוח.

לפי נתוני המכרז, במתחם קיים פוטנציאל תכנוני לבניית כ־66 יחידות דיור בבנייה רוויה, לצד שטחי מסחר.

ברשות מקרקעי ישראל מדגישים כי מספר יחידות הדיור אינו סופי, אלא משקף את הפוטנציאל התכנוני של המתחם והוא תלוי בתכנון שיאושר בהמשך.

המתחם נמצא בשכונת נווה ישראל, שכונה ותיקה במרכז הרצליה שנמצאת בהליכי התחדשות, והוא כלול בתוכניות המייעדות את השטח למגורים ולמסחר.

כחלק מתנאי המכרז, הזוכה תידרש לקדם את תכנון ופיתוח המתחם מול מוסדות התכנון ועיריית הרצליה, ורק לאחר השלמת ההליכים והאישורים ניתן יהיה להתקדם לבנייה בפועל.

המכרז משתלב בתהליכי ההתחדשות שמתקיימים בנווה ישראל ובניסיון להוסיף לשכונה הוותיקה יחידות דיור חדשות לצד שימושים מסחריים.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של הרצליה

לחצו כאן
דילוג לתוכן