מבזקים
פשיטה על בית הימורים חשוד סמוך לקריית גת: כ-30 שחקנים עוכבו לחקירה | תיעוד מרכז מיחזור ומבקרים חדש מוקם באילת: כך הוא אמור לסייע לסביבה ולעיר שלושה אירועי ענק, הופעות ואטרקציות לכל המשפחה: כך ייראה חודש התיירות בישראל רצים לזכר גיבורי אופקים: מרוץ הגבורה יתקיים בפעם השלישית יותר ירוק ופינות ישיבה חדשות: השדרוג שמגיע לפארק באשקלון בזמן השקת הרכב החדש: מנוף קרס באתר בנייה ברמת גן ופועל נהרג לומדות להטיס מטוסים כבר בתיכון: חדר סימולטורים חדש נפתח בבאר שבע שלט להפעלת מטען חבלה ותחמושת נתפסו במתחם ציבורי באשדוד לא עוד בית קפה רגיל: המיזם החברתי החדש שנפתח בקריית גת תלמידי יבנה יצעדו לזכרו של יואל פיטר ז״ל ביום ההליכה העולמי תאונה קשה סמוך לראשון לציון: נהגת כבת 60 מחוסרת הכרה מלונדון לבת ים: עשרות משפחות בוחנות מעבר לישראל גבעת שמואל: רז שרייבר חוזר לקואליציה של יוסי ברודני שירת במודיעין, וביבנה הוא מלמד ישראלים לדבר ערבית: הסיפור של רועי סראג' גולן כשנגמרה הפרנסה, הם התחילו להכין פיקניקים. ואז הגיע צו המילואים: הסיפור שמאחורי עסק ביהוד בירוחם גם נורה שרופה יכולה להפוך למתנה: הסיפור של מיטל מ״סטודיו גלגולים״ משדה הקרב לשוק מחנה יהודה: הסיפור שמאחורי מסעדת הבשרים בירושלים מעזה אל הדשא הירוק בכפר סבא: המילואימניק שפתח את ״מעשה בקפה״ יותר מ – 300 ימי מילואים, ובין לבין מלמד את הצעירים בלוד ורמלה לנהוג: הכירו את זוהר ישראל נפצע בצוק איתן, שירת שנה במילואים והקים במודיעין עסק שנולד מההזמנות של אשתו מחו"ל

המשאית השמחה הגיעה לרחובות; חבר המועצה, פנחס הומינר: "העניק מעט רגעי שמחה לתושבים שחגגו בבתיהם"

גם בימים שבהם נדרש הציבור לשבת בביתו הצליחה עיריית רחובות להכניס את חגיגות ל"ג בעומר לבתים עם משאית השמחה שפעלה אמש , ליל ל"ג בעומר. והיום (שלישי) במיזם מיוחד לו היו שותפים ראש העיר רחמים מלול, מחזיק תיק הכספים והאחראי על קידום בין מגזרי פנחס הומינר ומחזיק תיק מורשת ישראל ויו"ר חוויות חבר המועצה אמיתי כהן, סבבה משאית שמחה בשכונות העיר.


על המשאית הוצג מיצג מיוחד: "נהגו כבוד זה בזה", שכלל את דגמי בתי הכנסת המרכזיים ברחבי העיר, וקלידן ואמן ששוררו את שירי ל"ג בעומר, תוך כדי נסיעה בשכונות העיר. ממרפסות הבתים הצטרפו לשמחה אלפי תושבים.
מחזיק תיק הכספים ואחראי על פעילות קידום בין מגזרי, חבר המועצה פנחס הומינר: "השנה לצערנו לא ניתן היה לחגוג את ל"ג בעומר בעשרות אירועים כפי שיש מידי שנה, אבל החלטנו בכל זאת להעניק מעט רגעי שמחה לתושבים שחגגו בבתיהם. מלבד המוזיקה הוצג מיצג מיוחד המתאים לימים אלה שבהם בתי הכנסת סגורים בהתאם להנחיות, והצגנו בהם את המודלים של בתי הכנסת המרכזיים בעיר. המיצגים הם פרי יצירתו של האמן הרב משה עמית. אני מודה לראש העיר רחמים מלול על הירתמותו לנושא ומקווה שנזכה לימים שמחים עוד יותר".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן