מבזקים
ידידים אילת קיימו את תהלוכת העצמאות המפורסמת; אלי לנקרי: "אתם מסמלים עבורי את הדברים הטובים ביותר – את הערבות ההדדית והאחדות" אירוע חריג באופקים אירוע אלימות בספורטק ברחובות; 3 פצועים במצב בינוני כבאות והצלה לישראל: לוחמי האש נאבקו בשריפת ענק באתר בנייה בבת ים ובדליקה קטלנית בדירת מגורים בתל אביב בנימין נתניהו: "אנחנו ערוכים לכל תרחיש – בהגנה ובהתקפה" הפנינג הוקרה חגיגי למתנדבים, עובדים ובני משפחותיהם בקריית מד"א ברמלה צביקה ברוט הגיע לאירוע העירוני בהשתתפות ילדים עם צרכים מיוחדים: "אצלנו לא משאירים אף אחד מאחור – כולם חוגגים ביחד" תומר סלומון מגן יבנה: "כנכד לניצול שואה, אני מרגיש מחויבות עמוקה להמשיך לשאת בגאווה את הערכים והמורשת" רס״ל א', מרחובות, בטקס המשואות: "השתתפות בטקס היא הגשמת חלום ורגע מרגש במיוחד" קריית מלאכי: צעיר אותר בכביש עם חבלות בראשו ובגפיו סמוטריץ׳ ודגן רקדו בשא-נור: ״ושבו בנים לגבולם״ אירוע חמור בסמוך ליישוב עפרה שבבנימין: עשרות פורעים ערבים תקפו קבוצת מטיילים בסלעים ובאבנים מטווח קרוב הוגשה הצהרת תובע נגד תושב אבו גוש החשוד בתקיפת אחותו באמצעות סכין כביש 38: רוכב אופנוע נפגע חזיתית מרכב ונחבל בגפיו חגיגות בסימן כחול-לבן: כך נראו אירועי יום העצמאות הצבעוניים ביהוד-מונוסון ביום העצמאות: שתי תאונות באזור קריית גת, שלושה פצועים הובהלו לבית החולים שלושה פצועים בכביש 44 סהר פינטו: "גדרה כולה גאה בהודיה כהן, תלמידת אולפנת בהר״ן מהמושבה" מבצע חילוץ לילי באשקלון: כלב שננעל ברכב חולץ בשלום על ידי מתנדב ידידים ממצא היסטורי מסוכן בשטח פתוח: פריט אמל"ח אותר סמוך לרמת השרון

הרב תומר בן שטרית ניבא זאת לפני שנה – מנכ"ל החברה העירונית, איציק עובדיה, פורש מתפקידו: "בוחר ללכת אחר הלב אל האתגר החדש"

פחות משנה חלפה מאז ניבא הרב תומר בן שטרית כי איציק עובדיה, מנכ"ל החברה העירונית, יקבל הצעה לתפקיד בכיר יותר – והנה היום, עובדיה פורש מתפקידו ובוחר להיענות להצעה של מכבי חיפה.

עובדיה החל את דרכו עם הקמת החברה העירונית ב2011 כמנהל מחלקת הספורט, ולאחר מכן כמנהל אגף הספורט וכסמנכ״ל החברה העירונית. בשנה וחצי האחרונות הוא מכהן כמנכ"ל החברה. איציק עובדיה, בעל רזומה נכבד באימון ופיתוח שחקנים צעירים, אימן בעבר בנבחרות הצעירות, כמו כן בהפועל רעננה, במ.ס אשדוד, בני יהודה, מכבי ת"א והפועל ב"ש והכשיר דורות של מאמנים בקורסי pro, יעזוב את תפקידו כמנכ״ל החברה העירונית ברחובות ויחזור למגרשים – הפעם מעמדת המנהל המקצועי (נוער) במועדון מכבי חיפה.

"איציק עובדיה יצליח מאוד בתפקידו החדש, אך זה אינו התפקיד הבכיר האחרון שלו"

רחמים מלול, ראש העיר: "בשנה וחצי האחרונות איציק הוביל את החברה באופן מעורר הערכה, בכישרון רב, תוך הותרת חותם גדול על פעילות החברה והפרויקטים שהיא מנהלת . אנו מאחלים לו בהצלחה גדולה בהמשך הדרך".

איציק עובדיה: "בעשר השנים האחרונות החברה העירונית הייתה לי בית חם מיום הקמתה. דרך הבית הזה קיבלתי הזדמנות להגשים את השאיפות המקצועיות שלי, בצוותא עם ראש העיר, מנכ"ל העירייה וחברי המועצה מחזיקי התיקים. יחד קידמנו פרויקטים ואירועים רבים בתחומי הפעילות של החברה ובספורט בפרט. אני מוצא חובה נעימה להודות למחזיק תיק התרבות עודד עמרם, למנכ"ל העירייה דורון מילברג שתמך בפעילותי לאורך כל הדרך וכמובן לראש העיר רחובות רחמים מלול על האמון שנתן בי עד כה ועל העבודה המשותפת והפורייה עימו. בשנה וחצי האחרונות נחשפתי יותר מתמיד לעוצמה של ההון האנושי בחברה העירונית עובדים ומנהלים מקצועיים ומסורים, שמחויבים לכל אחת מהמשימות המוטלות על החברה העירונית. הייתי גאה לשמש כמנהל כללי בגוף כל כך משמעותי עם השפעה רוחבית על העיר רחובות ועל תושביה. אני בוחר ללכת אחר הלב אל האתגר החדש, בהחלטה שהייתה לי מאוד מורכבת. אני מודה לראש העיר על שאפשר את המעבר באהבה ובצרוף ברכת הדרך". מועד העזיבה המדויק ייקבע בהמשך בתיאום בין ראש העיר ועובדיה.

דילוג לתוכן