מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

אלפים בהפגנה הגדולה בכיכר רבין – "מנותקים נמאסתם"

יומיים לאחר שראש הממשלה נתניהו וששר האוצר כ"ץ הציגו את תוכנית הסיוע שלהם, הפגנת מחאה נגד המדיניות הכלכלית במשבר הקורונה יצאה הערב (מוצ"ש) לדרך בכיכר רבין בתל אביב. בהפגנה, שמארגניה טוענים כי היא א-פוליטית ולא תכלול פוליטיקאים, ינאמו בעלי עסקים, עצמאיים, שכירים, מובטלים, סטודנטים ונפגעים אחרים שטרם קיבלו את הסיוע הדרוש מהממשלה. במקביל, מתיחות בין מארגני המחאה שרוצים שאלפים יגיעו לכיכר לבין כוחות המשטרה שרוצים להכיל את האירוע אך גם למנוע סכנה בריאותית. 

 

אחד המפגינים נשא דברים על הבמה: ״אל תסתכלו עלינו, תראו אותנו. אל תשמעו, תקשיבו. כי אנחנו כאן. נישאר כאן ואם אנחנו לא נהיה כאן – גם אתם לא תהיו כאן. הערב לא יהיו נאומים פוליטיים. הערב תשמעו על הבמה הזו את זעקתו של העם עליו אתם מופקדים. העם כורע תחת נטל השגרה ומתפרק לחתיכות קטנות בחודשים האחרונים. זה העם שמשרת בצבא ומשלם מסים״.

ראש האופוזיציה, יאיר לפיד על ההפגנה בכיכר רבין: ממשלה של מנותקים, תביטו אל הכיכר, אל הגשרים, אל הצמתים. העם אומר את דברו, נכשלתם. לציבור מגיעה ממשלה שתעבוד עבורו. מנותקים נמאסתם".

מאות שוטרים ושוטרות מאבטחים את האירוע, וברקע התיעודים האחרונים של מעצרים אלימים של אזרחים, במשטרה קוראים לכוחות בשטח להימנע מעימותים ככל הניתן ולוודא שהאכיפה תתבצע ברגישות, תוך שמירה על הסדר הציבורי. ההערכה היא שההפגנה תתקיים ותסתיים ללא אירועים מיוחדים, אך הנחיה הכללית במשטרה היא לנסות ולהכיל כמה שיותר את המפגינים.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן