מעל 100 קילו סם מסוכן נתפס במחסנים בקרית גת

במסגרת מאבקה של משטרת ישראל בפשיעה אלימה ובעבירות סחר בסמים הגיעו בלשי היחידה המרכזית של מרחב לכיש ושוטרי יס"מ בסיוע יחידת הכלבנים של מחוז דרום לחיפושים במשקים ומחסנים בקרית גת וישובים בסביבה על פי צו בית משפט.

במהלך החיפושים נתפסו מעל 100 קילוגרם סם מסוכן מסוג קנאביס. בתום החיפושים נעצרו 3 חשודים, בשנות ה20 וה40, תושבי קרית גת והיישוב במועצה אזורית שפיר. הם נלקחו לחקירה בימ"ר לכיש. היום (שישי) הובאו שלושת החשודים לדיון בפני בית משפט השלום באשקלון ומעצרם הוארך ב-5 ימים עד לתאריך 20/10/20 החקירה נמשכת.

משטרת ישראל תמשיך להפעיל מגוון אמצעים ויכולות מבצעיות ומודיעיניות, במטרה להילחם בתופעות פשיעה חמורות, וסיכול של הפצת סמים מסוכנים על מנת לאפשר שגרת חיים תקינה ובטוחה לאזרחים שומרי החוק ולמצות את הדין עם מבצעי העבירה.

דילוג לתוכן