מבזקים
תאונה באילת: רכב התהפך על גגו, שלושה בני אדם נפצעו בן 58 התמוטט באמצע אימון ברחוב ביבנה: פעולות ההחייאה החזירו לו את הדופק רכב התהפך באילת: לוחם אש שלא היה במשמרת נחלץ לעזרת הלכודים יומיים של הצתות בבת ים: בבית החשוד נמצא רימון שהוסב למטען חבלה מטיילת בת 51 נפלה מגובה רב בנחל עקרבים: מסוק צבאי הוזנק לחילוצה לפני 32 שנה נגנב ממנו טנק, עכשיו האמר צבאי נעלם מאותו בסיס שליד אשקלון הצתת בניין בחולון הסתבכה לפרשת סחיטה: מלכודת בטלגרם וארבעה חשודים הטרגדיה ברחוב אגריפס בירושלים: ההרוגה היא דיפלומטית צ'כית בת 30 אסון בכביש 25 סמוך לנתיבות: נהג אוטובוס נהרג ו־24 בני אדם נפצעו המילים שהשאיר איתי יעבץ לפני שנפל בעזה נחרטות בלב מודיעין אשקלון היא "עיר אלף השקמים", אבל מה קורה לעצים כשהעיר ממשיכה לגדול? שתי טבעות נישואין נזרקו לפח בלוד, מה שקרה אחר כך לא רואים כל יום באיזו שעה נפגעים הכי הרבה בתאונות דרכים בעיר שלכם? הנתונים מפתיעים לא רק קניון: הסיפור הפחות מוכר מאחורי מתחם הענק בכניסה לראש העין הבטיחו כמה חודשים, חלפו יותר מ – 20: הסיפור מאחורי שיפוץ טיפת החלב באשקלון המרכז החדש בבאר שבע מבטיח מהפכה כלכלית, המבחן האמיתי יהיה בתלוש השכר בן 67 התמוטט באולם אירועים בנס ציונה: מצבו אנוש מזל טוב: סופי אוחיון – הגננת של המדינה עבור הורי גן דובדבן באשקלון, חוגגת שריפה לפנות בוקר בגן יבנה: הבן התעורר, העיר את בני הבית ומנע אסון בעקבות שעון החורף – מכניסים את השבת מוקדם; שימו לב לזמני כניסת ויציאת שבת – פרשת וירא | 30-31.10.2026

צפו במהומה: ח"כ איילת שקד סיירה בשוק ברמלה ונחסמה: "ראש העיר אמר לא להכניס אותך"

אירוע יוצא דופן בשוק רמלה: ח״כ איילת שקד הגיעה הבוקר (רביעי) לסיור הבוקר בשוק ,ונחסמה על ידי יו"ר הועד, כרמל שבו בטענה כי ראש העיר, מיכאל וידל הנחה אותו לא להכניס אותה. במהרה הסוחרים התעמתו עם שבו. צפו במהומה.

איילת שקד לוותה עם פמלייתה וחבר המועצה, הראל שוהם. מטרת הסיור הייתה לשמוע ולחזק את הסוחרים בשוק, המתמודדים עם בעיות רבות בתקופה המאתגרת הזו של משבר הקורונה. ברגע שהגיעה השמועה שחברת הכנסת מגיעה, נטען כי יו"ר ועד השוק, כרמל שבו קיבל הוראה מפורשת מראש העיר, מיכאל וידל למנוע כניסתה של חברת הכנסת לשוק (לכאורה). הסוחרים לא אהבו בלשון המעטה את דבריו של שבו והטיחו בו אשמה כי הוא אינו יכול לעשות זאת.

בסרטון שצולם בשוק במהלך ביקורה של חבר הכנסת ניתן לראות ולשמוע צעקות: "ראש העיר מאוד כועס ולא רוצה להכניס אותך" אמר שבו לחברת הכנסת. חבר המועצה, הראל שוהם עמד לצידה, ואף גם הוא חטף אש מצד שבו: "אתה לא מכובד. למה באתם? תבוא בלי לתאם עם אף אחד". בסרטון נראה ששקד לא מגיבה לדברים ומנסה להמשיך בסיור. במהלך המהומה, הסוחרים משיבים לשבו: "אתה תגיד להם לא להיכנס? מזה החרטא הזו?? היא תיכנס לפה ויעשו לה כבוד".

תושבת העיר, אירית הרשוביץ': "לא יכול להיות שראש עיריית רמלה מיכאל וידל מנסה להשתיק את המצוקה האדירה שיש בשוק ולמנוע מחברי ממשלה להגיע לראות ולשמוע את המצוקה לא יכול להיות שהוא מזלזל ככה גם בדמוקרטיה שולח אנשים למנוע כניסה של אדם זהו מעשה נבזה ופלילי מקווה מאוד שמשטרת ישראל תפעל".

תגובת מטעם עיריית רמלה תובא כשתתקבל.

 

קרדיט ליעקב מצלאוי.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן