מבזקים
בת ים על הגל: אלה הזוכים באליפות העיר בגלישת גלים גן יבנה מצטרפת היום ל־R U OK?: "לעצור, לשאול ולהקשיב באמת" יש לכם את המטען הזה בבית? הפסיקו להשתמש בו מיד – סכנת שריפה והתחשמלות הדלק יוזל בחצי שקל: זה המחיר החדש שצפוי להיכנס לתוקף בתחנות אירוע חריג בנגב: אדם הוחזק קשור במחסן בחורה – 5 חשודים נעצרו שריפה בבית פרטי באילת: גבר כבן 70 נפגע משאיפת עשן ומצבו בינוני שדרות ויישובי חבל תקומה: הוארכו המועדים להגשת בקשות למענקים לעסקים ולמפעלים רכב ממונע גז נשרף בכביש 1: דליפת גז ושיבושי תנועה בדרך לירושלים "האם אתם באמת בסדר?": יבנה מצטרפת היום ליוזמת R U OK? ניקב גלגלים וגנב רכוש מכלי רכב באשדוד: חשוד נעצר אור יהודה בין 9 המצטיינות בארץ באכיפת עבירות בנייה תאונה בכביש 4 סמוך ליבנה: רוכב אופנוע בן 25 נפצע בינוני רגע לפני 7 באוקטובר: תערוכה חדשה ברחובות מתעדת את צעירי הנובה 7,700 דירות ו – 4.5 מיליארד שקל: הסכם הגג החדש של שדרות נחתם כ – 22 מיליון שקל: הוכרזו הזוכים במכרז הענק למסחר ותעסוקה בפארק איילון באור יהודה כ – 2,000 חוגגים באור יהודה: מוש בן ארי, אברהם טל ודיקלה סגרו את הקיץ בעיר עסקה של כ – 38.4 מיליון שקל באשדוד: צחי אבו מרחיב את פעילות ארי נדל"ן בעיר חניה חינם, שינויים בפינוי האשפה ושעות הצלה מיוחדות: אשקלון נערכת לחגי תשרי אחרי השבתת 5 מתקני ההתפלה: ראש העין מחדדת את המאבק בתחנת הכוח קסם 20 מורים יוכשרו להוראה חדשנית: התוכניות החדשות של אורט נעמי שמר בגן יבנה

פעילות מטורפת ברחובות: ממחזרים וזוכים בפרסים, סגן ראש העיר, יניב מרקוביץ': "אצטרף לצוותים כדי לפגוש את התושבים הממחזרים"

רחובות נבחרה להשתתף בפעילות הארצית של תאגיד המחזור "תמיר" במסגרת יום המחזור של ישראל שיתקיים ב-8.12. במשך יומיים בשבוע הקרוב, חמישי (26.11) ושני (30.11) יגיעו הצוותים הכתומים של תמיר לביקור מפתיע בבתי משפחות ברחובות ויחפשו אריזות המיועדות למחזור בפח הכתום, כמו קרטוני משקה, בקבוקי שמפו, קופסאות שימורים ועוד.

קרדיט צילום: רון אוריאל

המשפחה הרחובותית בה ימצאו לפחות 7 אריזות מסוגים שונים תזכה בפרסים מיוחדים וממחוזרים ותעזור לקבוע שיא חדש של ממחזרי האריזות בישראל שיקבע ב-8.12, ביום המחזור הלאומי. הפעילות תתקיים במסגרת שיתוף הפעולה של העיר רחובות עם תאגיד המחזור "תמיר", במהלכה ישמרו הנחיות משרד הבריאות ותנאי התו הסגול.

בחודשים האחרונים פעלה עיריית רחובות באמצעות אגף חזות העיר להוציא לפעול את מהפכת המחזור הגדולה עם פריסת קרטוניות, מיחזוריות בקבוקים, מיכלים לאיסוף פסולת אלקטרונית ופריסת מיכלים כתומים. מתקני המחזור הוצבו בכל השכונות בעיר וכעת התושבות והתושבים יכולים למחזר פלסטיק, אריזות, זכוכית, נייר, טקסטיל וגם פסולת אלקטרונית. כל זה לווה בקמפיין הסברה והעלאת מודעות – הכל על מנת להביא להגדלת פעילות המיחזור בעיר למען השמירה על הסביבה. כעת נבחרה רחובות לפעילות מיוחדת לקראת יום המיחזור.

ראש העיר רחמים מלול: "גם בתקופת הקורונה, העירייה ממשיכה בפעילות בנושא חזות העיר בכלל ומהפיכת המחזור בפרט- למען השמירה על הסביבה. יום המיחזור והפעילות המיוחדת שבצידו היא עוד הזדמנות עבורנו לקרוא למשפחות בעיר- מחזרו כמה שיותר, אספו אריזות והשתתפו בפעילות שלנו!".

סגן ראש העיר, מחזיק תיק חזות העיר, עו"ד יניב מרקוביץ': "אנחנו ממשיכים את מהפכת המחזור בעיר והופכים את הליך המחזור לכיפי ומשפחתי. הצוותים של תמיר יסיירו ברחבי העיר, יחפשו את המשפחות הממחזרות ויחלקו להם פרסים מיוחדים העשויים מחומרים ממוחזרים. גם אני אצטרף לצוותים כדי לפגוש את התושבים הממחזרים ביום שני הקרוב".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן