מבזקים
פשיטה על בית הימורים חשוד סמוך לקריית גת: כ-30 שחקנים עוכבו לחקירה | תיעוד מרכז מיחזור ומבקרים חדש מוקם באילת: כך הוא אמור לסייע לסביבה ולעיר שלושה אירועי ענק, הופעות ואטרקציות לכל המשפחה: כך ייראה חודש התיירות בישראל רצים לזכר גיבורי אופקים: מרוץ הגבורה יתקיים בפעם השלישית יותר ירוק ופינות ישיבה חדשות: השדרוג שמגיע לפארק באשקלון בזמן השקת הרכב החדש: מנוף קרס באתר בנייה ברמת גן ופועל נהרג לומדות להטיס מטוסים כבר בתיכון: חדר סימולטורים חדש נפתח בבאר שבע שלט להפעלת מטען חבלה ותחמושת נתפסו במתחם ציבורי באשדוד לא עוד בית קפה רגיל: המיזם החברתי החדש שנפתח בקריית גת תלמידי יבנה יצעדו לזכרו של יואל פיטר ז״ל ביום ההליכה העולמי תאונה קשה סמוך לראשון לציון: נהגת כבת 60 מחוסרת הכרה מלונדון לבת ים: עשרות משפחות בוחנות מעבר לישראל גבעת שמואל: רז שרייבר חוזר לקואליציה של יוסי ברודני שירת במודיעין, וביבנה הוא מלמד ישראלים לדבר ערבית: הסיפור של רועי סראג' גולן כשנגמרה הפרנסה, הם התחילו להכין פיקניקים. ואז הגיע צו המילואים: הסיפור שמאחורי עסק ביהוד בירוחם גם נורה שרופה יכולה להפוך למתנה: הסיפור של מיטל מ״סטודיו גלגולים״ משדה הקרב לשוק מחנה יהודה: הסיפור שמאחורי מסעדת הבשרים בירושלים מעזה אל הדשא הירוק בכפר סבא: המילואימניק שפתח את ״מעשה בקפה״ יותר מ – 300 ימי מילואים, ובין לבין מלמד את הצעירים בלוד ורמלה לנהוג: הכירו את זוהר ישראל נפצע בצוק איתן, שירת שנה במילואים והקים במודיעין עסק שנולד מההזמנות של אשתו מחו"ל

מקלים על תושבי רחובות: חניה חינם בכחול לבן במהלך הסגר

בשל הסגר עיריית רחובות תאפשר חניה חינם במקומות המסומנים כחול לבן ברחבי העיר ובחניית ביה"ח קפלן (לא כולל פארק המדע ופארק הורוביץ והסנטרו). חבר המועצה אבי קינד מחזיק תיק התחבורה פנה למנהל אגף התנועה, פיקוח, שילוט ושיטור עירוני, ליאור שוקרי,שהיה שותף למהלך, ולראש העיר, רחמים מלול, שאישר את היוזמה: עיריית רחובות לא תגבה במהלך הסגר את עלות החניה בכחול לבן.

כל זאת על מנת להקל על התושבים בימים אלה ולאפשר רכישה מעסקים מקומיים שפתיחתם מותרת בסגר. רחמים מלול, ראש העיר: "חשוב לנו להקל על תושבי העיר בימים האלה של הסגר ולאפשר חניה קלה וזריזה. המהלך גם מאפשר לנו לחזק את העסקים המקומיים שפתיחתם מותרת בימי הסגר".

חבר המועצה אבי קינד: "לקראת הכניסה לסגר השלישי, פניתי לראש העיר רחמים מלול ולמנהל האגף ליאור שוקרי בבקשה להקל על התושבים ולאפשר להם חניה חינם בכחול לבן ברחבי העיר. מדובר בעוד צעד קטן שאנחנו יכולים לעשות למען התושבים. בתקופה קשה כזו, אני מודע לכך שיש תושבים שומרי חוק שלעיתים בעקבות הלחץ שהם מצויים בו שוכחים להפעיל את אחת מאפליקציות התשלום על החניה, כואב לי הלב לראות אותם מקבלים קנס. אני שמח שראש העיר נענה לבקשתי וממשיך לגלות גמישות והבנה ולעשות כל שביכולתו למען התושבים בתקופה מורכבת זו".

ליאור שוקרי, מנהל אגף התנועה, שילוט פיקוח ושיטור עירוני: "חשוב לציין כי על מנת לשמור על הסדר בכבישי העיר ובמדרכות, לא תתאפשר חניה במקומות האסורים לחניה בעיר. אני מאחל לכל תושבי רחובות בריאות איתנה".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן