השנה, לאחר מבצע החיסונים הגדול כנגד מגפת הקורונה והחזרה לשגרה, החליטו במועצה המקומית גן יבנה, יחד עם מתנ"ס גן יבנה, המחלקה לתרבות ואירועים, מחלקת הספורט, קאנטרי גן יבנה, אגף הביטחון, מחלקת הנוער ועוד על קיום סדרת הופעות ברמה הגבוהה ביותר, עם הכוכבים הגדולים ביותר בפארק ע"ש רונה רמון ז"ל ובקאנטרי גן יבנה.

בכל ההופעות נכחו בסך הכל למעלה מ-10,000 מתושבי גן יבנה והסביבה שנהנו, בין היתר, מהופעות של עדן בן זקן, יובל המבולבל, חנן בן ארי, ישראל קטורזה, אביב גפן, היהודים, אמיר דדון וכוכבי על רבים נוספים. במועצה מציינים שבנוסף למופעים האלה, יתקיימו במהלך הקיץ הופעות לבני הנוער במסגרת עיר הנוער והופעות מסובסדות במסגרת פסטיבל אתנחתא שנערך כמיטב מסורת עם מיטב האמנים ברחבת הדשא במכבים.
ראש המועצה, דרור אהרון: "סיימנו את הקורונה והרגשנו שכולם צמאים לצאת, לבלות, ליהנות, לרקוד ולצחוק. יחד עם כלל עובדי המועצה והמתנ"ס הצלחנו להביא ליישוב מופעי ענק עם אמנים מהגדולים בישראל. אני רוצה להודות לכל תושבי גן יבנה שהגיעו לפארק ולקחו חלק במיזם התרבותי פורץ הדרך שלנו. העשייה נמצאת בעיצומה ואנו כבר מתכננים את פסטיבל אתנחתא שמתקיים במחיר מסובסד לתושבי גן יבנה וכמובן את עיר הנוער שגם אליה אנו מתכננים הפתעות גדולות. יש למה לחכות".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








