מבזקים
נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26
מורה חשוד

הרב הקהילתי בקרית מלאכי לחוקרי יחידת המודיעין: "מעולם לא היה לי קשר עם שום ילדות או ילדים"

מורה חשוד

הסיפור על הסחיטה באיומים שעבר הרב הקהילתי בקרית מלאכי מתבהר מדי יום: "יש לי תמונות שלך מתעסק עם ילדות קטנות. אם לא תשלם לי 50 אלף שקלים במזומן אני אפיץ את התמונות והם יגיעו למשפחה ולקהילה שלך", נכתב לרב בשבוע שעבר בהודעת הווטסאטפ. אחרי שהבין שהוא נמצא תחת מתקפת סחיטה ממקור לא ברור, החליט הרב להגיש תלונה בתחנת משטרת קרית מלאכי.

 

אחד הרבנים המוכרים בעיר יושב להנאתו בביתו ומקבל לפתע הודעת וואטסאפ ממספר לא מזוהה ובה נכתב: "יש לי תמונות שלך מתעסק עם ילדות קטנות. אם לא תשלם לי 50 אלף שקלים במזומן אני אפיץ את התמונות והם יגיעו למשפחה ולקהילה שלך", הרב, שלא הבין את פשר ההודעה, החליט להתעלם ממנה, אך כמה ימים לאחר מכן קיבל הודעה נוספת: "זו ההזדמנות האחרונה שלך. כדאי שתשלם לי 30 אלף שקלים עוד הערב או שאני שאפיץ תמונות שלך מתעסק עם קטינים בתוך המקווה".

אחרי שהבין שהוא נמצא תחת מתקפת סחיטה ממקור לא ברור, החליט הרב להגיש תלונה בתחנת משטרת קרית מלאכי. "אין לי מושג במה או במי מדובר. מעולם לא היה לי קשר עם שום ילדות או ילדים ומישהו סוחט אותי ומאיים עלי", סיפר הרב לחוקרי יחידת המודיעין בתחנה.

מיד לאחר הגשת התלונה פתחו חוקרי התחנה בפיקודו של רפ"ק רוסלן ביסטרוב בחקירת הפרשה, ולאחר חקירה מעמיקה שנמשכה כמה ימים וכללה שימוש באמצעים טכנולוגיים משוכללים, עצרו השוטרים חייל בן 21 מאשקלון בחשד שהוא זה שסחט את הרב.

מעצרו של החשוד הגיע לאחר שהחוקרים ביקשו מהרב לקבוע עמו פגישה בנקודה מסוימת בעיר, כביכול על מנת לשלם לו – וכשזה הגיע למקום המפגש הוא נעצר על ידי בלשי המשטרה. על פי החשד, אותו חייל, נהג בשירות סדיר, התחזה לנערה בת 15, וחוץ מהרב סחט עוד עשרות בעלי עסקים מאזור הדרום והמרכז. חלק מאותם נסחטים העדיפו שלא לערב את המשטרה, גם אם אותן תמונות לא באמת קיימות, ושילמו ל-ג', כך על פי החשד, מאות אלפי שקלים על מנת להשתיק את הפרשה המביכה מבחינתם.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן