מבזקים
46 בתים נחנכו בערד, אבל בדרך עשרות משפחות פרשו והמחירים התייקרו עבודות להקמת כיכר בסביון: רחוב כרם הזיתים ייחסם לכחודש החל מהערב ארבעה צמתים בנתניה ייחסמו מהלילה – העבודות יימשכו כשבועיים 1,853 דירות מתוכננות ברמלה: לתושבים נותרו פחות משלושה שבועות להשפיע 340 דירות, חניון עירוני ושדרת עצים: השינוי שמתוכנן בשני אזורים ברמת גן ב – 60 שקל: אמיר דדון, יין ללא הגבלה ופסטיבל בנתיבות מקרר או מכונת כביסה ישנים? ברמת השרון אפשר לפנות אותם בחינם, ויש גם הטבה מיוחדת בשדרות חגגו את הזינוק במתמטיקה, אבל הנתון באנגלית מספר סיפור אחר נס ציונה: קבוצת ריצה ושיח למילואימניקים – 8 מפגשים ב – 80 שקל שילמתם על חניה בשבת במצפה רמון? המועצה מודיעה: ייתכן שמגיע לכם החזר כספי ארבעה מגרשי פאדל בדרך למזכרת בתיה: כמה יעלה לשחק ומה ההנחה לתושבים? מכת המכרסמים בעוטף: ירידה של 80% באזור אחד, אבל בניר עוז ובנירים המפגע נמשך נפרדים מ״הבית של עמי ותמי״: השינוי שמחכה לילדים בגינות המשחקים במודיעין בילוי משפחתי ב – 5 שקלים בלוד: ההטבה שמחכה למשפחות המגויסים כבר מחר עוד לילה של עבודות בגבעתיים: השינויים בדרך השלום ובדרך הטייסים מתחילים הערב בלי חשמל עד שמונה שעות: הרחובות בכפר סבא שבהם צפויות היום הפסקות חשמל ומים שינויים בתחבורה בירושלים: כביש המנהרות ייחסם הלילה, וקו 92 מגיע למורדות גילה הורים בירוחם, בדקתם? הנחות של עד 50% בתשלומי החינוך ועד 30% בחוגים שוב שינויים בכביש 461: הפניות שייחסמו ביהוד מונוסון החל מהלילה מתחילים את השבוע עם שינויים בתנועה ביבנה: נתיב ייחסם מהבוקר בשדרות ירושלים

החשוד לאיש העסקים מהשפלה שנפל קורבן סחיטה: "כמה בחורות אתה **ביום?"… "אנחנו יודעים עליך הכל"

היחידה המרכזית במחוז מרכז סיימה את חקירת פרשת סחיטה באיומים של בעל עסק מהשפלה, שנסחט על ידי תושב הצפון שהשיג סרטון אינטימי שלו תושב השפלה שמצא עצמו נסחט על ידי אלמוני שאיים עליו שייפרסם סרטון אינטימי בו הוא מופיע, החליט להגיש תלונה במשטרת ישראל שהובילה לחקירה של היחידה המרכזית (ימ"ר) במחוז מרכז.

חקירה מהירה של הימ"ר תוך שימוש ביכולות טכנולוגיות הובילו למעצרו של אכרם מחאמיד בן 26 תושב בסמ"ה–מועוויה בחשד לביצוע הסחיטה. מממצאי החקירה עולה כי בחודש שעבר הגיעו לידי החשוד בדרך שאינה ידועה, סרטונים איניטמיים של הקורבן, בעל עסק תושב השפלה. החשוד יצר קשר בוואטסאפ עם הקורבן באמצעות מנוי טלפון פיקטיבי וכתב לו "כמה בחורות אתה **ביום?"… "אנחנו יודעים עליך הכל".

הקורבן ניסה לחסום את המספר אולם החשוד המשיך לאיים עליו, שלח לו חלק מהסרטונים וכתב "תראה גם תמונות וגם סרטונים באתרי פורנו ובוואטסאפ אצל כל אנשי הקשר שלך..מה אתה אומר?". החשוד דרש מהקורבן 270 אלף ₪ בתמורה לאי הפצת הסרטים, וכאשר סירב החשוד הציע חלופה לפיה ישלח לו 10,000 ₪ באופן מיידי ועוד 100 אלף ₪ כעבור שבוע.

המתלונן שחשש מפרסום הסרטים העביר לחשוד באמצעות אפליקציה 3600 ₪ ועוד -30 אלף ₪ במזומן בתוך קופסת קרטון ששלח לתיבת דואר באום אל-פחם. כעבור שלושה ימים מקבלת הכסף פנה שוב החשוד למתלונן ודרש עוד 70 אלף ₪ וכאשר נתקל בסירוב איים שיפיץ את הסרטונים גם לנשים שהופיעו בהם. הקורבן בחר שלא להיענות עוד לדרישות החשוד והגיש תלונה במשטרת ישראל.

חקירה של ימ"ר מרכז הובילה לחשוד והוא נעצר לחקירה בחשד לסחיטה באיומים. היום, בסיום החקירה הגישה הפרליטות כתב אישום נגד החשוד ובקשה למעצר עד תום ההליכים.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן