יום שלישי הפך ליום הרשמי עבור האזרחים הוותיקים: הפרויקט הצרכני המבריק שנרקם על ידי המשרד לשוויון חברתי – "שלישי בשלייקס" נועד לאפשר לגמלאים לצאת מהבית, לטייל, לצרוך תרבות, לבלות וליהנות והוא מעניק בין היתר את האפשרות לצפות בסרט בעשרה שקלים בלבד בבית העם, היכל התרבות העירוני.

כ-200 איש כבר נוהרים מידי שבוע (שלישי, 10 בבוקר) אל הפעילות המבורכת, המתקיימת הודות לשיתוף הפעולה של ד"ר רוני באום, מחזיקת תיק אזרחים ותיקים עם מחזיק תיק התרבות עודד עמרם ומנכ"ל בית העם, היכל התרבות העירוני, שוקי קרומר.
"פרויקט 'שלישי בשלייקס' בא לתת דגש על כך שהאזרחים הוותיקים הם צרכנים רצויים, הממנפים את צמיחת הכלכלה בעיר, והפיכתו ליום השבועי בבית העם, היא בשורה לכלל החברה ולא רק לאוכלוסיה הזו", אומרת ד"ר רוני באום, "בהזדמנות זאת אבקש להודות למנכ"ל היכל התרבות שוקי קרומר, על פעילותו הנפלאה למען גמלאי העיר רחובות ועל היוזמה להפעיל את הפרויקט החשוב עבור אזרחיה הוותיקים".

מחזיק תיק התרבות, עודד עמרם: "האזרחים הוותיקים של רחובות הם צרכני תרבות מעולים שאני באופן אישי מאוד אוהב ולכן אני שמח על כך שאנו מאפשרים להם מסגרת תרבותית משובחת, גם בכל בוקר שלישי בבית העם".
שוקי קרומר הוסיף: "אין ספק שלולא תמיכתו הענפה של ראש העיר רחמים מלול, בפעילות 'בית העם' והזמן שהוא מקדיש לרווחת אזרחי העיר, צעירים וותיקים כאחד, הפרויקט הזה לא היה יוצא לפועל. אני מודה לד"ר רוני באום ולמחזיק תיק התרבות, עודד עמרם על שיתוף הפעולה המלא והפורה ושמח עבור האזרחים הוותיקים ביוזמה החדשה שנרקמה".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








