מבזקים
תאונה בלוד: אוטובוס ורכב פרטי התנגשו ברחוב אליעזר קפלן – שני פצועים פונו לבית החולים מטיילת בת 68 מיו"ש חולצה באלונקה בנחל אל על – החילוץ השני בתוך שעות מתחתנים בקרוב? הרבנות משנה את כללי הכתובה: בין 36 אלף ל – 360 אלף שקל האישה הראשונה שניהלה את הספורט ברמלה עושה עוד צעד: ענת ברמי נבחרה להנהלה הארצית 97 קורבנות ומאות אלפי שקלים: בני זוג ממרכז הארץ נאשמים שהתחזו לנציגי חברות ביטוח רגע לפני סגירת הרשימות: ראשות קריית אונו, גני תקווה ושוהם דורשות 50% נשים בכנסת חיפשו חשודים בסילוואן – וגילו מתחת למבנה מערת קבורה מתקופת בית שני אשדוד: עשרות גיטרות, שירים וים – הערב המיוחד חוזר לגבעת יונה אקטואליה, סיפורים וחידושים: שבת של תרבות מגיעה לסינמטק יבנה מהשכול אל היצירה: האמהות שאיבדו את בניהן הפכו את הכאב ליוזמה משותפת נתקלתם? חשש לחייו של בן 38 מקריית מלאכי זכה ב־40 מיליון שקל: "קודם כל אקנה דירה לבן שלי הלוחם" חשש לחייו של בן 38 מראשל"צ בן 50 שרכב על טרקטורון נפצע בתאונה בגן יבנה בת ים: שבעה בתי ספר נכנסו לרשימת המצטיינים של משרד החינוך המשטרה נערכת להפגנה באזור בני ברק – חשש לחסימות ועומסי תנועה תא"ל (מיל') דני שחר מצטרף לישראל ביתנו עבודות הכביש יוצאות לדרך באופקים – כך תיראה התנועה באזור רמלה: הפסקות מים צפויות מחר – אלה השעות אופקים: הרחובות שייסגרו השבוע בעקבות הפסטיבל
עווד עמרם שוקי קרומר ורוני באום|4-b800

חדש בבית העם: הפרויקט הצרכני המבריק, "שלישי בשלייקס" – סרט ב10 שקלים בלבד לאזרחים הוותיקים

עווד עמרם שוקי קרומר ורוני באום|4-b800

יום שלישי הפך ליום הרשמי עבור האזרחים הוותיקים: הפרויקט הצרכני המבריק שנרקם על ידי המשרד לשוויון חברתי – "שלישי בשלייקס" נועד לאפשר לגמלאים לצאת מהבית, לטייל, לצרוך תרבות, לבלות וליהנות והוא מעניק בין היתר את האפשרות לצפות בסרט בעשרה שקלים בלבד בבית העם, היכל התרבות העירוני.

הביאו את שלישי בשלייקס לעיר. עודד עמרם, ד"ר רוני באום ושוקי קרומר

כ-200 איש כבר נוהרים מידי שבוע (שלישי, 10 בבוקר) אל הפעילות המבורכת, המתקיימת הודות לשיתוף הפעולה של ד"ר רוני באום, מחזיקת תיק אזרחים ותיקים עם מחזיק תיק התרבות עודד עמרם ומנכ"ל בית העם, היכל התרבות העירוני, שוקי קרומר.

"פרויקט 'שלישי בשלייקס' בא לתת דגש על כך שהאזרחים הוותיקים הם צרכנים רצויים, הממנפים את צמיחת הכלכלה בעיר, והפיכתו ליום השבועי בבית העם, היא בשורה לכלל החברה ולא רק לאוכלוסיה הזו", אומרת ד"ר רוני באום, "בהזדמנות זאת אבקש להודות למנכ"ל היכל התרבות שוקי קרומר, על פעילותו הנפלאה למען גמלאי העיר רחובות ועל היוזמה להפעיל את הפרויקט החשוב עבור אזרחיה הוותיקים".

מסייע לפעילות הענפה בבית העם. ראש העיר, רחמים מלול

מחזיק תיק התרבות, עודד עמרם: "האזרחים הוותיקים של רחובות הם צרכני תרבות מעולים שאני באופן אישי מאוד אוהב ולכן אני שמח על כך שאנו מאפשרים להם מסגרת תרבותית משובחת, גם בכל בוקר שלישי בבית העם".

שוקי קרומר הוסיף: "אין ספק שלולא תמיכתו הענפה של ראש העיר רחמים מלול, בפעילות 'בית העם' והזמן שהוא מקדיש לרווחת אזרחי העיר, צעירים וותיקים כאחד, הפרויקט הזה לא היה יוצא לפועל. אני מודה לד"ר רוני באום ולמחזיק תיק התרבות, עודד עמרם על שיתוף הפעולה המלא והפורה ושמח עבור האזרחים הוותיקים ביוזמה החדשה שנרקמה".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן