מבזקים
"לא כל יום פורים": התחפש לחרדי ונעצר בחשד להתפרצות בגילה ללא הצפות חריגות, אך עם הפסקת חשמל ממושכת: סוף השבוע הסוער בגן יבנה – מה גרם לכך? תושבי בארי, שימו לב: בדיקת צופרים תתקיים היום בשעה 18:05 האנדרטה לזכר הקצין שנפל בשבעה באוקטובר הושחתה בבאר שבע: "פוגע בלב של כולם" 14 תיירים מארה״ב, איטליה, גרמניה וקנדה הורחקו מישראל בעקבות הפרות סדר בשומרון 93.2 מ"מ בצומת הנמל: אשדוד מסכמת לילה גשום ללא אירועים חריגים תאונה בין שני אוטובוסים בירושלים: שני גברים נפצעו ופונו לבית החולים דובר צה״ל: אבנים יודו לעבר כוחות צה״ל בקלקיליה, הכוחות השיבו בירי וזוהתה פגיעה מפגש מרגש באשדוד: מפיק האירועים משה אלהרר פגש חבר מהתיכון – ויצא עם רכב חדש וסיפור מיוחד ״אתה בן 32, בלב שלנו תמיד נשארת בן 17 וחצי״: הגעגוע של אירית מואטי לבנה אורגיל ז״ל דיווח ראשוני: התרעות על חדירת כלי טיס עוין בזרעית ובשומרה עדן הודיה כהן: "לא רואה את גדי איזנקוט ראש ממשלה – יהיו בחירות חוזרות" אישום: תקף את בת זוגו לשעבר ואיים להרוג אותה לעיני בנם בתחנה המרכזית באשקלון דג בתנור עם עגבניות וזיתים: ארוחה בתבנית אחת יבנה: הסיפור מאחורי רוקי מגיע להקרנת טרום בכורה בסינמטק "שבת ראשונה בלי אמא": חיים ביבס משתף בהספד שנשא לאמו הפסקת חשמל גרמה לכם נזק? האוכל התקלקל או המכשיר נהרס – האם מגיע לכם פיצוי? גשמים חזקים בנס ציונה: צוותי העירייה פעלו כל הלילה וניקו פתחי ניקוז אבריאל בן דור: "תפקידו של הדובר ברשות המקומית עבר בשנים האחרונות מהפכה אמיתית" מה עושים השבוע בגני תקווה? הצגות ילדים, סרטים, סדנאות ומופעי מוזיקה
גשם|אבי קינד

אבי קינד: "הטענה שאני מציג תעודות כשרות של עסקים אחרים היא הוצאת דיבה, הטעיית הציבור וחילול ה׳"

גשם|אבי קינד

איש העסקים וחבר מועצת העיר, אבי קינד, נרגש ונרגז בימים האחרונים, נוכח העובדה כי גורמים ברבנות ברחובות מפיצים שהוא מציג בחנויות רשת הקונדיטוריות המוצלחת שבבעלותו "דה לה פה", תעודות כשרות של עסקים אחרים.

הכל כשר. דה לה פה, רחובות

הודעת וואטסאפ מאחוריה עומדת, היחידה הארצית לאכיפת חוק איסור הונאה בכשרות, הרבנות הראשית לישראל – שהופצה בקבוצות של חרדים קוראת להחרים את קונדיטוריית "דה לה פה" – וכך נכתב: "בביקורת של מפקח היחידה הארצית בבית העסק 'עוגות דה לה פה' השוכן ברחוב יעקב 26 ברחובות, נמצא כי העסק מציג עצמו ככשר באמצעות תעודות כשרות השייכות לעסקים אחרים ובאמצעות כיתובים נוספים על גבי שלטים, בעוד לעסק זה אין תעודת כשרות מטעם הרבנות רחובות. הצגת תעודות של עסקים אחרים בעסק שאינו מושגח הינה עבירה על החוק ועלולה להכשיל את ציבור דורשי הכשרות. ידע הציבור ויזהר".

קינד לא נותר חייב והוציא הודעה נגדית באותן קבוצות הוואטסאפ: "לציבור שומרי הכשרות שלום, אני אבי קינד הבעלים של עוגות דה לה פה מזה כ-20 שנה. העוגות החלביות מיוצרות בראשון לציון והן בהשגחת הרבנות המקומית. עוגות הפרווה מיוצרות ברמת גן והן בהשגחת הרבנות המקומית. כל חנויות רשת דה לה פה בבעלותי, לא מיוצר בהן דבר ונמכרות בהן רק עוגות כשרות המיוצרות במפעלי דה לה פה. מכאן שהן משמשות כחנויות 'מכולת' והטענה שאני מציג תעודות כשרות של עסקים אחרים היא הוצאת דיבה, הטעיית הציבור וחילול ה׳", קינד אף צירף תצלומים מתעודות המפעלים בהם הוא מייצר.

לא פראייר. אבי קינד
הערב התייחס קינד לדברים ואמר ל"רחובות היום": "יש לי שני מפעלים וחמש חנויות, במפעלים עובדם שני משגיחים, אני מכשיר את המפעלים כל פסח, כמתבקש, יש תהליך שאני מבצע במשך שנים לבקשתם וזאת בגלל שאני רוצה שקהל שומרי המסורת והדתיים ירגישו בנוח לאכול את העוגות שלי. אממה? כשאני מעביר את העוגות לחנות לרחובות, מבקשת הרבנות ברחובות שיהיה גם בחנות משגיח. מילא אם היו רוצים רק אגרה – אז בסדר, אבל אני לא מוכן להעסיק עוד אנשים כשיש לי את תעודות הכשרות מהמפעלים המייצרים. הם כל הזמן שולחים מכתבי איומים וכבר עשר שנים שלא רוצים לשפוט אותי. אני לא רוצה להתקוטט עם מישהו, אין לי עניין בזה, אני רק תוהה איך משגיח הכשרות מראשון לציון לא טוב לנו ברחובות? ברור לי שהם רוצים כסף בשורה התחתונה, כסף ושליטה. הם לא רוצים לשמוע את האמת אז הם הולכים וטוענים שאני משתמש בתעודות שאינן שלי. הם רק שכחו שהם מתבלבלים ובדרך זו גם משקרים לציבור".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן