מבזקים
בן 58 התמוטט באמצע אימון ברחוב ביבנה: פעולות ההחייאה החזירו לו את הדופק רכב התהפך באילת: לוחם אש שלא היה במשמרת נחלץ לעזרת הלכודים יומיים של הצתות בבת ים: בבית החשוד נמצא רימון שהוסב למטען חבלה מטיילת בת 51 נפלה מגובה רב בנחל עקרבים: מסוק צבאי הוזנק לחילוצה לפני 32 שנה נגנב ממנו טנק, עכשיו האמר צבאי נעלם מאותו בסיס שליד אשקלון הצתת בניין בחולון הסתבכה לפרשת סחיטה: מלכודת בטלגרם וארבעה חשודים הטרגדיה ברחוב אגריפס בירושלים: ההרוגה היא דיפלומטית צ'כית בת 30 אסון בכביש 25 סמוך לנתיבות: נהג אוטובוס נהרג ו־24 בני אדם נפצעו המילים שהשאיר איתי יעבץ לפני שנפל בעזה נחרטות בלב מודיעין אשקלון היא "עיר אלף השקמים", אבל מה קורה לעצים כשהעיר ממשיכה לגדול? שתי טבעות נישואין נזרקו לפח בלוד, מה שקרה אחר כך לא רואים כל יום באיזו שעה נפגעים הכי הרבה בתאונות דרכים בעיר שלכם? הנתונים מפתיעים לא רק קניון: הסיפור הפחות מוכר מאחורי מתחם הענק בכניסה לראש העין הבטיחו כמה חודשים, חלפו יותר מ – 20: הסיפור מאחורי שיפוץ טיפת החלב באשקלון המרכז החדש בבאר שבע מבטיח מהפכה כלכלית, המבחן האמיתי יהיה בתלוש השכר בן 67 התמוטט באולם אירועים בנס ציונה: מצבו אנוש מזל טוב: סופי אוחיון – הגננת של המדינה עבור הורי גן דובדבן באשקלון, חוגגת שריפה לפנות בוקר בגן יבנה: הבן התעורר, העיר את בני הבית ומנע אסון בעקבות שעון החורף – מכניסים את השבת מוקדם; שימו לב לזמני כניסת ויציאת שבת – פרשת וירא | 30-31.10.2026 אור יהודה: רכב עלה באש ברחוב שלום עליכם; את מי מנסים לחסל?
חברת הנדלן אביסרור משה ובניו מציגים את פרויקט מערב רחובות- 431- פרויקט יוקרה (16)|דירה לדוגמה- אביסרור- מערב רחובות 431- קרדיט סוזי לוינסון (9)|דירה לדוגמה- אביסרור- מערב רחובות 431- קרדיט סוזי לוינסון (2)|חברת הנדלן אביסרור משה ובניו מציגים את פרויקט היוקרה מערב רחובות 431 (2)

נפתח שיווקו של הבניין השמיני מתוך 12 מגדלי יוקרה בפרויקט "מערב רחובות-431" של אביסרור ובניו

חברת הנדלן אביסרור משה ובניו מציגים את פרויקט מערב רחובות- 431- פרויקט יוקרה (16)|דירה לדוגמה- אביסרור- מערב רחובות 431- קרדיט סוזי לוינסון (9)|דירה לדוגמה- אביסרור- מערב רחובות 431- קרדיט סוזי לוינסון (2)|חברת הנדלן אביסרור משה ובניו מציגים את פרויקט היוקרה מערב רחובות 431 (2)

אביסרור משה ובניו, ממשיכה במרץ את בניית פרויקט מגורי היוקרה מערב רחובות-431, המונה 960 יחידות דיור המתפרסים על פני 12 בנייני רבי קומות * דירת 4 חדרים בקומה 9, 105 מ"ר ומרפסת 12 מ"ר נמכרת בכ- 1,740,000 ש"ח, מיני פנטהאוז 5 חדרים, 170 מ"ר עם נוף תימכר בכ- 2,800,000 ש"ח.

פרויקט היוקרה, כולל דירות בגדלים שונים בעלות מפרט עשיר ורמת גימור גבוהה, לובי דו קומתי מפואר, חדר אופניים ועגלות, חדר דיירים וחניון תת קרקעי. המתחם שופע במדשאות ושבילים הולנדיים, ממוקם בחלקה המערבי של רחובות בקרבת פרדסים המשרים אווירה פסטורלית באזור. קומפלקס המגדלים משקיף לפארק המשתרע על פני שטח של 12 דונם ובסמיכות למוסדות חינוך ותרבות מהמובילים בעיר. פרויקט המגורים המפואר נוח ונגיש ליציאה לכביש 4 ולכביש- 431.

סמנכ"ל השיווק, באביסרור משה ובניו, יורם אביסרור, מסר: "פרויקט מערב רחובות מוכיח את עצמו כפרויקט מוצלח מאוד המושך אוכלוסייה איכותית הכוללת אנשי היי-טק העובדים בפארק המדע ובעלי מקצועות חופשיים מהעיר. סטנדרט הבנייה הגבוה, ותק החברה ויציבותה, לצד תודעת שירות בלתי מתפשרת ומקצועית הם אלה המושכים את לקוחותינו לרכוש דירות מפנקות במחירים הוגנים. פרויקט זה הוא הוכחה ניצחת שפרויקט פינוי בינוי יכול להצמיח את האזור ולהצעיד את רחובות קדימה בתחום המגורים וזאת כמענה לביקוש  הגובר באזור".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן