מבזקים
חג בטוח בסוכה: כך תמנעו סכנות חשמל – מדריך מכון התקנים לסוכות בעקבות הפיגוע בערב כיפור: צה״ל פעל בבנימין – נתנאל שקרון ז״ל יובא הלילה למנוחות סיכום יום הכיפורים: 3,322 טופלו במד״א, 299 נפגעו ברכיבה – ו־24 תינוקות נולדו בשמיר נשבר הלב!!! הנרצח בפיגוע ליד נווה צוף: נתנאל שקרון, אב לשישה מעלי זהב הרמטכ״ל בזירת הפיגוע בנווה צוף: "צה״ל בדריכות גבוהה, פרוס וערוך בכוחות מתוגברים בכלל הגזרות וכך גם במהלך הצום" המחבל שביצע את הפיגוע בנווה צוף נעצר בבית חולים ברמאללה יום הכיפורים תשפ״ז 2026: זמני כניסת הצום וצאת הצום רגע של חסד באשדוד: המציל הראל וקנין סייע לאדם עם מוגבלות לטבול בים לפני יום הכיפורים פיגוע בנווה צוף: צוותי מד״א החזירו דופק לפצוע – מצבו אנוש; המחבל נמלט גדרה: רחוב שכביץ ייחסם לתנועה ביום שלישי – בגלל העברת צריף עתיק מודיעין מכבים רעות נערכת ליום הכיפורים: מחסומים יוצבו בכניסות לעיר וכוחות הביטחון יתוגברו אירוע חריג בבית מלון באילת לפני כיפור: מפקד מרחב אילת, נצ״מ אלון כלפון, קיים תדריך מבצעי לסגל הפיקוד ולכוחות המשטרה נס ציונה נערכת ליום הכיפורים: 13 עמדות עזרה ראשונה יוצבו ברחבי העיר לוד: בן 30 נפל מגובה במהלך בניית סוכה – נפצע בינוני מחכה לכם אחרי הצום: קינוח השוקולד האיטלקי שמכינים כבר היום הודעה חשובה לציבור: הרכבות יפסיקו לפעול ב־13:00 בערב יום כיפור – ולא יחזרו במוצאי הצום מסורת של זיכרון באשקלון: אלפי נרות נשמה חולקו בבתי העלמין בערב יום הכיפורים התחזה לקטין ואיים על נערות: הצהרת תובע נגד בן 20 מבת ים פארק ההדרים ברחובות: אלה שעות הפתיחה והסגירה ביום הכיפורים

איך מעצבים חולצות סוף קורס מ"כים?

איך מעצבים חולצות סוף קורס מ"כים?

אתם מתקרבים לרגע שחיכיתם לו כל כך, התגייסתם ועברתם טירונות ארוכה, המשכתם במסלול לקורס מ"כים ואוטוטו אתם מסיימים את הקורס. אחד הדברים שמלווים כל מחזור קורס מ"כים הן אותן חולצות סוף קורס מ"כים שמלוות את אותם בוגרי הקורס שנים רבות גם אחרי השחרור. אתם גאים בדרך שעברתם, אתם הולכים עם החולצה בכל הזדמנות שיש לכם ואתם לגמרי הולכים לאהוב את הטיפים הבאים לעיצוב חולצות סוף קורס עבור המחזור שלכם.

בכל שנה יוצאים חיילים איכותיים ובעלי מורשת לקורסים שונים בצה"ל. בכל סיום קורס דואגים לחולצות סוף קורס ולאורך השנים זו הפכה להיות מורשת של פלוגות שונות מחיילות שונים. כל חייל שמסיים את הקורס, גאה בהחלט על הדרך שעבר, על ציון עוד מטרה שכבש ועכשיו הוא זה שמוביל את הדור הבא במורשת הצבאית המפוארת של ישראל. ואחת הדרכים שיותר מקובלות להזכיר לכל חייל את הדרך בעבר היא עם חולצת סוף קורס.

איך לבחור ולעצב חולצות סוף קורס מ"כים?

אתם מסיימים את קורס המ"כים שלכם ממש בקרוב, אתם רוצים לחגוג את הרגע, רוצים לשמור לכם מזכרת שתלווה אתכם לשנים הבאות אבל אתם לא יודעים איך לעצב את החולצה שלא תראה עוד חולצה מודפסת משעממת. ישנם מספר דברים שאתם יכולים לחשוב עליהם בזמן העיצוב של החולצה על מנת להפוך אותה לחולצה מגניבה באמת שתגרום לכם תמיד לחייך כשתוציאו אותה מהארון בגדים כדי ללבוש אותה.

אחד הדברים היותר מוכרים הוא ציטוט. ברגע זה אתם מסיימים קורס פיקודי משמעותי, אתם הולכים לקבל את החיילים הצעירים שאוטוטו מתגייסים לצה"ל ואתם אלו שצריכים לפקד עליהם יחד עם כל הערכים והמורשת הן מבית והן מהקורס המשמעותי שכמעט סיימת. תחשבו על ציטוטים שמתאימים לצוות הקורס שלכם מגדולי ההיסטוריה, זה יכול להיות ציטוט של אנשי צבא ידועים ומוכרים או אולי ציטוט של אחד מאנשי הצוות בקורס שנטמע חזק לאורך הקורס וכל החיילים אימצו את אותו המשפט.

מה שמוביל לטיפ הבא והוא חוויות אישיות, החולצה שלכם צריכה להיות אישית ומתאימה לאווירה של הצוות שלכם. תחשבו על החוויות האישיות, אירועים וסיפורים אישיים שקרו לכם לאורך הקורס תוכלו להשתמש באחד מהאירועים הללו כרעיון עיצובי בחולצות סוף קורס המ"כים שלכם.

לא יודעים איך לעצב את חולצת סוף הקורס שלכם?

אתם לא חייבים להיות מעצבים מדופלמים בעלי רעיונות יצירתיים של סטודנטים משנקר. אתם בהחלט יכולים לפנות למעצבי חולצות סוף קורס מ"כים בעלי ניסיון ואיכות הדפסה גבוהה והם יוכלו לשלוח לכם סקיצות שמראות לכם את העיצובים בהתאם לאווירת הקורס שלכם והצוות בכלל. מומלץ לאסוף מספר רעיונות של אנשי הצוות בקורס ולהגיע עם מספר רעיונות כדי להראות למעצב החולצות את הכיוון הכללי שלכם ואיך אתם הייתם רוצים לקבל את החולצות בטקס סיום הקורס.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן