רשות המסים- באמצעות פקיד שומה חקירות ירושלים והדרום , בשיתוף פקיד שומה אילת, מנהלת באחרונה חקירה כנגד חאלד סובח, תושב אילת העוסק בתחום הבנייה, בחשד כי קיזז בספריו הוצאות בסכומים של עשרות מיליוני ₪ בשנים 2022-2024, שרובן מספק עיקרי.
מהחקירה עולה כי החשוד בעלים, מנכ"ל ובעל המניות של חברת "אורין מבנים" אשר עוסקת בתחום הבנייה. מעדות שנגבתה מהספק העיקרי עלה כי לא סיפק שירותים לחברת אורין, אינו מכיר את החשוד, החשבוניות שנדרשו במהלך השנים בספרי החשוד לא ניתנו על ידו וכן פורמט החשבוניות היה שונה .
עוד עולה מהחקירה כי החשוד קיבל מלקוחותיו צ'יקים אותם פדה אצל נותני שירותי מטבע, על מנת להסתיר את הכנסותיו האמיתיות וכן לאפשר אמצעי תשלום במזומן לספק העובדים.
השבוע החקירה בעניינו הפכה לגלויה, נערכו חיפושים בביתו ונתפסו מסמכים וחומרי מחשב.
ממצאי החקירה עולות ראיות לכאורה לפיהן החשוד, באמצעות החברה שבבעלותו, קיזז בספריה סכום של לפחות 90 מיליון ₪ בין השנים 2022-2024.
אתמול , הובא החשוד בפני בית משפט השלום באילת שהחליט על שחרורו בתנאים מגבילים. החקירה נמשכת.
◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








