מבזקים
"עוצמה שקטה": גלעד הראל ז"ל – הספורטאי המצטיין והלוחם עם הלב הענק מצבות זוגיות בעיצוב אישי – יתרונות, אפשרויות וטיפים ראש העיר מיכאל וידל בסיור פרויקטים עירוניים גם בצל מבצע "שאגת הארי" תיעוד: שוהה בלתי חוקי נתפס מתחת לסדין בתא מטען באריאל חשוד יואשם בסחר והפצת סמים בבית שמש – 700 גרם נתפסו ברכבו ירושלים: היערכות משטרתית מיוחדת לטקסי חג הפסחא ו"שבת האור" בית שמש: פריסת מכולות לשריפת חמץ – הגבוהה בישראל ביחס לתושבים בן 30 נפל מגובה בת"א נהג לא עצר בתמרור “עצור” באשדוד – וגרם תאונה עם שלושה נפגעים ונזק לרכוש קריית מלאכי: "אני אשרוף אותך" – אב נאשם בתקיפת בתו ואיומים קשים על אשתו מחסן סמים נחשף בחניון בניין ברמת גן | כל הפרטים תרגיל פתע רחב היקף בהשתתפות כ-20 גדודים ביהודה ושומרון – נבחנה מוכנות הכוחות לפסח חלקי שלד אדם אותרו בעומק הים בהרצליה – המשטרה פתחה בחקירה שובר את הלב: אחיה של עובדת בית החולים אסותא נפל בקרב בדרום לבנון ירושלים: למרות המלחמה והטיסות שבוטלו – בני הזוג קראוס עלו לישראל עם 10 מזוודות וחלום אחד בת-ים נפרדת מסמ"ר מקסים אנטיס שנפל בקרב בדרום לבנון חברת הכנסת שרן השכל סיירה בזירות נפילה בבאר שבע: "החוסן הישראלי הוא התשובה" תאונה באשקלון: נהגת רכב נפצעה ברחוב יצחק שמיר פסח באילת: המשטרה בהיערכות ביטחונית מוגברת לצד שמירה על הסדר הציבורי ואיכות חיי התושבים ה"פאוור קאפל" החדש של התקשורת: עו"ד כנרת בראשי ויוספה ברק מאחדות כוחות

אילת: מעריכים ומוקירים את פצועי מערכות ישראל ופעולות האיבה

אש העירייה אלי לנקרי ברך את פצועי צה"ל, תושבי העיר, חלקם פעילים מאוד בקהילה, על הקרבתם היומיומית ועל תעצומות הנפש: "אתם אלה שנושאים בנטל יום יום, שעה, שעה, ראויים לכל הערכה והוקרה"

מאות תושבי אילת, נפגעי מערכות ישראל ופעולות האיבה זכו לחיבוק חם ואוהב באירוע שנערך במיוחד עבורם, כחלק מיום ההוקרה הלאומי לפצועי מערכות ישראל ופעולות האיבה. על הבמה עלו בזה אחר זה אמנים אילתים ביחד עם חיילות מבסיסי האזור, שהקדישו באהבה שירים מרגשים. כל המברכים הוקירו את תרומתם האדירה של הפצועים למדינת ישראל ואת הקרבתם היומיומית וקראו במשותף לאחדות של כולם למען כולם.

האירוע המרגש נערך בבית פיליפ מוריי במעמד ראש העירייה אלי לנקרי, סגניו מתן בארי, סטס דינקין וסימה נמיר, יו"ר ארגון נכי צה"ל – עו"ד עידן קלימן ומנהלי המחוזות בארץ, נציגי ארגון נפגעי פעולות האיבה, נציגי אגף השיקום במשרד הביטחון, מפקדי כוחות הביטחון חובק אילת, ביניהם מפקדי בסיסי צה"ל באזור (זירת ים סוף, אוגמ"ר 80, משמר הגבול, עובדה ועוד), מפקדים של כוחות החירום וההצלה באילת (בית חולים, מד"א, כב"ה, משטרה) ועוד. כולם עטפו באהבה את פצועי המלחמה ופעולות האיבה.

ראש העירייה אלי לנקרי ברך את פצועי צה"ל, תושבי העיר, חלקם פעילים מאוד בקהילה, על הקרבתם היומיומית ועל תעצומות הנפש. "אתם אלה שנושאים בנטל יום יום, שעה, שעה, ראויים לכל הערכה והוקרה". ראש העירייה ציין את הפעולות המשותפות עם ארגון נכי צה"ל להקמת בית לנפגעי מערכות ישראל ופעולות האיבה באילת. במעמד הזה הודה ראש העיריה ליו"ר הארגון על הבחירה באילת לנופש של נכי צה"ל מכל הארץ. עוד ברכו יו"ר ארגון נכי צה"ל עידן קלימן ומפקד בסיס עובדה אל"מ יואב שני, שהדגישו את החיבור הנצחי בין פעילותם של פצועי המלחמות ופעולות האיבה לתקומתה של מדינת ישראל ולמאבק על קיומה וברכו את הפצועים ואת בני משפחותיהם שהם חלק בלתי נפרד מההתמודדות היומיומית. ביחד קראו כל המברכים לאחדות בין כולם ולמען כולם וחיזקו את כוחות הביטחון שעושים לילות כימים למען ביטחון מדינת ישראל.

במהלך האירוע נהנו הבאים ממופע אומנותי של אמנים אילתים וכוחות הביטחון במדים ששרו לכבודם באהבה. את המופע האומנותי הפיק תושב העיר דודי זהבי. ניגנו: יואב מזרחי, שמעון בקר, אלי צרויה ודודי זהבי. שרו: שגיא סרי, מורין לירי אסרף ואילן הלוי. ביחד איתם שרו חיילות מבסיס אוגמ"ר 80 ובסיס עובדה. את האירוע הפיקה העירייה בשיתוף ארגון נכי צה"ל. הסתדרות העובדים במרחב אילת תרמה באהבה את אולם פיליפ מוריי. כל הבאים קיבלו שי מתנת עיריית אילת – חמסה שעוצבה על ידי מועסקי מיוחד – מפעל תעסוקה שיקומי באילת.

צילום: דוברות עיריית אילת

דילוג לתוכן