מפגשי גדולים בעסקים שמקיים בנק מזרחי טפחות לבעלות ובעלי עסקים ברחבי הארץ, כבר הפכו למסורת ומהווים מוקד עניין ומקום מפגש עבור בעלי עסקים רבים. מטרת המפגשים הללו שפתוחים ללקוחות כל הבנקים והינם ללא עלות, היא לסייע לבעלות ובעלי עסקים לרכוש כלים מקצועיים ופרקטיים שיעזרו להם להצמיח את העסק שלהם וכן לייצר אינטראקציות עסקיות ושיתופי פעולה עם עסקים אחרים באזור.
אילת, בהיותה מיקרו-קוסמוס ייחודי, שכולל מגוון רחב של עסקים עם אוריינטציה תיירותית, מהווה כר פורה לפעילות מועילה ומעצימה עבור אוכלוסיית בעלי העסקים, לכן בחר בנק מזרחי טפחות לקיים את המפגש העסקי הבא, בעיר הדרומית.
המפגש הייחודי יתקיים ב-7.9, יום ראשון, במלון דן אילת, בין השעות 9:00-12:00. באי המפגש, ייהנו מתכנים מקצועיים שיועברו ע״י מנהל סקטור אשראי וניהול סיכונים במזרחי טפחות, אלון אזוגי ומנהל סניף מזרחי טפחות באילת, מני יפת. בנוסף, יתקיים פאנל שיעסוק בסוגיות מע״מ ודיני השכר הייחודיים באילת, בהנחיית מנהל שותף בפירמת BDO באילת גיא מלר. את המפגש יחתום שף שגב משה בהרצאתו ״הלקוחות החשובים שלנו״, כי תמיד מעניין לשמוע תובנות ממישהו שעשה את זה ובגדול.
המפגש פתוח לכלל בעלי העסקים באילת, ללא תשלום, בהרשמה מראש: https://www.mizrahi-
מפגשי ׳גדולים בעסקים׳ עבור בעלות ובעלי עסקים, הינם חלק מפעילות ׳נפגשים בקהילה׳ שמקיים מזרחי טפחות כבר למעלה מעשור ומנגישה לקהל הרחב מגוון עשיר של הרצאות על ידי מיטב המומחים והמרצים בתחומי עניין שונים, ביניהם: התנהלות פיננסית, משכנתאות וכן הרצאות השראה והעשרה.
◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








