מבזקים
ראש העיר מיכאל וידל בסיור פרויקטים עירוניים גם בצל מבצע "שאגת הארי" תיעוד: שוהה בלתי חוקי נתפס מתחת לסדין בתא מטען באריאל חשוד יואשם בסחר והפצת סמים בבית שמש – 700 גרם נתפסו ברכבו ירושלים: היערכות משטרתית מיוחדת לטקסי חג הפסחא ו"שבת האור" בית שמש: פריסת מכולות לשריפת חמץ – הגבוהה בישראל ביחס לתושבים בן 30 נפל מגובה בת"א נהג לא עצר בתמרור “עצור” באשדוד – וגרם תאונה עם שלושה נפגעים ונזק לרכוש קריית מלאכי: "אני אשרוף אותך" – אב נאשם בתקיפת בתו ואיומים קשים על אשתו מחסן סמים נחשף בחניון בניין ברמת גן | כל הפרטים תרגיל פתע רחב היקף בהשתתפות כ-20 גדודים ביהודה ושומרון – נבחנה מוכנות הכוחות לפסח חלקי שלד אדם אותרו בעומק הים בהרצליה – המשטרה פתחה בחקירה שובר את הלב: אחיה של עובדת בית החולים אסותא נפל בקרב בדרום לבנון ירושלים: למרות המלחמה והטיסות שבוטלו – בני הזוג קראוס עלו לישראל עם 10 מזוודות וחלום אחד בת-ים נפרדת מסמ"ר מקסים אנטיס שנפל בקרב בדרום לבנון חברת הכנסת שרן השכל סיירה בזירות נפילה בבאר שבע: "החוסן הישראלי הוא התשובה" תאונה באשקלון: נהגת רכב נפצעה ברחוב יצחק שמיר פסח באילת: המשטרה בהיערכות ביטחונית מוגברת לצד שמירה על הסדר הציבורי ואיכות חיי התושבים ה"פאוור קאפל" החדש של התקשורת: עו"ד כנרת בראשי ויוספה ברק מאחדות כוחות רגע נדיר במפרץ אילת — צב ים ירוק גדול תועד שוחה בשלווה בית הנשיא נערך לפסח: הרצוג קיים את טקס מכירת החמץ

אירוע יוגה המוני בקריית אונו ברוח סיפורה של החטופה כרמל גת

מיכל רוזנשיין ראש העיר קריית אונו: יוגה מביאה איתה שלווה וחיבור למה שחשוב באמת. זה מה שהחברה שלנו חייבת, שלווה, שקט וריפוי הפצעים. זה חייב להתחיל עם החזרת כל החטופים והחטופות.

מאות מתרגלי יוגה הגיעו לקריית אונו באירוע למען השבת החטופים והחטופות, שבמרכזו עמד סיפורה של כרמל גת, החטופה בעזה.

שי דיקמן בת דודתה של כרמל, ביחד עם חברות ובני משפחה, יזמו תרגולי יוגה המוניים בהשראתה ואת האירוע בקריית אונו כיבדו בנוכחותן, חברת הכנסת (יש עתיד) מירב כהן ומיכל רוזנשיין ראש העיר קריית אונו.

שי דיקמן, בת דודתה של כרמל גת:

"כרמל הייתה אמורה להשתחרר בפעימה השמינית של העסקה. אנחנו שמענו עדויות מחטופים שחזרו, שכרמל נהגה לתרגל איתם יוגה בניסיון לעזור להם לעבור את התקופה הקשה הזו. אנחנו נאחזים בסיפורים האלו, נאחזים ביוגה שכרמל כל כך אוהבת, ונאחזים בתקווה ביחד אתכם שהיא תחזור אלינו יחד עם כל החטופים."

מיכל רוזנשיין ראש העיר קריית אונו:

"אני שולחת מכאן חיבוק גדול לכרמל. מהדברים שעולים כאן אני יודעת שהיא חזקה לא רק עבור עצמה, אלא גם עבור כל מי שהיה ואולי עדיין איתה. יוגה מביאה איתה שלווה וחיבור למה שחשוב באמת. זה מה שהחברה שלנו חייבת, שלווה, שקט, וריפוי הפצעים וזה חייב להתחיל עם החזרת כל החטופים והחטופות.
אנחנו שומעים כל העת על המו"מ לעסקה קרובה. אני קוראת לראש הממשלה ולממשלת ישראל להביא במהירות את כולם וכולן הביתה. לא עסקה בשלבים. את כולם וכולן."

ח"כ מירב כהן:

"כל כך הרבה זמן עבר מאז ראו את כרמל לאחרונה, ועכשיו – אולי נפתחת הזדמנות לעסקה נוספת. אסור לנו לפספס את ההזדמנות הזו להחזיר את החטופות והחטופים חיים. אסור לנו לתת להם לרדת מסדר היום. אני מודה לראש העיר, לתושבות ותושבי העיר שהקדישו את הזמן כדי לתרגול יוגה בהשראת כרמל, ולכבודה.

◼️ לקבוצת חדשות – בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

 

צילום: איתן אלחדז

דילוג לתוכן