אירוע חריג בלב אזור הבילויים באילת: קצין אבטחה ורישוי מרחב אילת, רפ”ק יניב חן, חתם על צו סגירה מנהלי למשך 7 ימים למועדון "הביטלס" בעיר.
ההחלטה התקבלה בעקבות דיווח שהתקבל במוקד 100 של המשטרה במהלך סוף השבוע האחרון על קטטה המונית ואלימה בבית העסק. עם הגעת השוטרים למקום, התברר כי בין המעורבים היו גם מבלים וגם עובדי המקום. על פי החשד, המעורבים השליכו כיסאות זה על זה ואף נעשה שימוש בגז פלפל בתוך המועדון.
כוחות משטרת מרחב אילת שהוזעקו למקום פעלו להשבת הסדר הציבורי ופתחו בחקירה רשמית של נסיבות האירוע. בסיום בחינת חומרי החקירה והשיקולים הביטחוניים, הוחלט להשתמש בסמכות לפי חוק רישוי עסקים ולהורות על סגירתו המיידית של המקום לשבוע הקרוב.
ממשטרת ישראל נמסר: "נמשיך לפעול בנחישות ובאפס סובלנות כלפי כל גילוי אלימות בבתי עסק. אירועים מסוג זה מהווים סכנה ממשית לשלום הציבור ולביטחונו, ולא נאפשר להם לעבור ללא תגובה הולמת".
◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן







