מבזקים
הולכת רגל כבת 13 נפגעה בתאונה בקריית גת רוכב אופנוע כבן 20 נפצע בתאונה באשדוד מדליה בסוף, אבל גם חסימות בדרך: כל מה שצריך לדעת על אירוע הרכיבה במודיעין שריפה פרצה בשכונת שערי פינה בירושלים טברנה יוונית באמצע אשקלון: פסטיבל היין יוצא לדרך עם שמות גדולים לקראת סוכות: אלו השינויים הזמניים בתחבורה הציבורית באשדוד מספארי לילה ועד מסיבת שקיעה: כך ייראה סוכות בבת-ים שני תושבי יפו נעצרו בחשד למעורבות ברצח: קוקאין ויותר מ-1,000 כדורי אקסטזי נתפסו יותר מ-500 דירות בדרך: בני עי"ש מתרחבת והבנייה מתקדמת החול הופך לאמנות: תחרות הפיסול חוזרת לחוף פלמחים בסוכות הולכים לפסטיבל ברחובות? שימו לב: חלק מהחניונים ייסגרו ורכבים ייגררו שלוש שנים אחרי 7 באוקטובר: גבעתיים תציין את היום באירועי זיכרון ושיח אחרי שנים של תקיעות: אילת בדרך למהפכת פינוי-בינוי עם 474 דירות חדשות אור יהודה יוצאת למבצע ניקוי: כך נראים מתקני המשחק אחרי הטיפול עבודה, לימודים, כסף וזכויות: באשקלון עושים סדר לצעירים בדרך לאזרחות תשעה אתרים ורובוט אחד: המסלול החדש שמגלה את הסודות של רחובות פצוע קשה בפיגוע דריסה באזור מחסום מכבים – המחבל חוסל מאושפלו של תמרה לגבינות מהעזים: סוכות בין קריית מלאכי לבאר טוביה מלחם שנכתב עליו לפני אלף שנה עד אינג'רה וקבב של אמא: סוכות טעים בקריית עקרון מרק, חילבה וסלוף חם: סוכות בראש העין מריח כמו עיר שלא שכחה מאיפה באה

אשקלון: הערכת מצב בחמ״ל העירוני בהשתתפות מנהל המרכז הרפואי ברזילי, ד״ר חגי פרנקל

ראש העיר ומנהל המרכז יצאו שניהם בקריאה לתושבי העיר להמשיך להקפיד על הנחיות פיקוד העורף, להכיר את המרחב המוגן הסמוך לכל תושב ולהתמגן בשעת הצורך.

ראש העיר תומר גלאם קיים לפני זמן קצר (שישי) הערכת מצב בחמ״ל העירוני בהשתתפות מנהל המרכז הרפואי ברזילי, ד״ר חגי פרנקל.

בפתח הערכת המצב, הציגו ראשי המכלולים את עיקרי העשייה העירונית מיומה הראשון של המלחמה, בדגש על פתיחת המרחבים המוגנים בבתי הספר, פתיחת ואחזקת המקלטים הציבוריים, הפעלת שמרטפיות לילדי עובדים חיוניים, בהם 130 ילדי עובדי המרכז הרפואי, פעילות הפגתית, שמירה על קשר עם האזרחים הוותיקים ועוד.

ראש העיר, תומר גלאם: ״עיריית אשקלון פועלת בשיתוף פעולה מלא ובאינטגרציה מלאה עם גורמי החירום וההצלה בעיר, כמו גם עם בית החולים ויש לכך חשיבות גדולה עבור תושבי העיר. העירייה, כלל האגפים, עומדים לרשות בית החולים במטרה אחת – להציל חיים ולהבטיח שירותי בריאות מקצועיים, איכותיים וגם מוגנים בשעת חירום לתושבות ולתושבי אשקלון״.

מנהל המרכז הרפואי ברזילי, ד״ר חגי פרנקל: ״כמו שאמר ראש העיר בתחילת הדברים, הסיפור של המיגון זה הסיפור הכי משמעותי שלנו במערכה הנוכחית וזה מה שעשינו דבר ראשון עם תחילת המערכה – מעבר לבית החולים הממוגן בתת-קרקע כך שמי שמגיע לבית החולים מקבל גם טיפול מקצועי וגם מוגן. מחדר הטראומה, דרך חדרי הלידה, הפגייה ומחלקת יולדות – כולם ממוגנים. אנחנו מוכנים ואנחנו לרשות העיר בכל דבר שנידרש אליו ביחד״.

ראש העיר ומנהל המרכז יצאו שניהם בקריאה לתושבי העיר להמשיך להקפיד על הנחיות פיקוד העורף, להכיר את המרחב המוגן הסמוך לכל תושב ולהתמגן בשעת הצורך.

◼️ הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אשקלון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן
דילוג לתוכן