שוטרי תחנת אשקלון ולוחמי חטיבת סה״ר פשטו במהלך סוף השבוע על מקום בעיר שעל פי החשד שימש כבית הימורים בלתי חוקי.
במהלך הפעילות אותר בתוך המבנה בעל המקום יחד עם עשרות שחקנים. לפי המשטרה, במקום נתפסו מוצגים ששימשו, על פי החשד, לניהול והפעלת הימורים בלתי חוקיים, ובהם סכום כסף של כ־8,300 שקל.
הנוכחים במקום ובעל המקום עוכבו לחקירה בתחנת המשטרה.
מפקד תחנת אשקלון, סנ״צ אלדד אליאשיב, אמר: “תחנת אשקלון ממשיכה לפעול באופן ממוקד נגד מוקדים עברייניים הפוגעים בתחושת הביטחון ובאיכות החיים של התושבים. פעילות נגד בתי הימורים בלתי חוקיים היא חלק בלתי נפרד מהמאבק בפשיעה, ונמשיך לבצע אכיפה יזומה ולאתר את המעורבים”.
במשטרה ציינו כי ימשיכו לפעול נגד הפעלת בתי הימורים בלתי חוקיים, במטרה לצמצם פעילות עבריינית, לשמור על הסדר הציבורי ולהגן על שלום הציבור.
◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








