מבזקים
פשיטה על בית הימורים חשוד סמוך לקריית גת: כ-30 שחקנים עוכבו לחקירה | תיעוד מרכז מיחזור ומבקרים חדש מוקם באילת: כך הוא אמור לסייע לסביבה ולעיר שלושה אירועי ענק, הופעות ואטרקציות לכל המשפחה: כך ייראה חודש התיירות בישראל רצים לזכר גיבורי אופקים: מרוץ הגבורה יתקיים בפעם השלישית יותר ירוק ופינות ישיבה חדשות: השדרוג שמגיע לפארק באשקלון בזמן השקת הרכב החדש: מנוף קרס באתר בנייה ברמת גן ופועל נהרג לומדות להטיס מטוסים כבר בתיכון: חדר סימולטורים חדש נפתח בבאר שבע שלט להפעלת מטען חבלה ותחמושת נתפסו במתחם ציבורי באשדוד לא עוד בית קפה רגיל: המיזם החברתי החדש שנפתח בקריית גת תלמידי יבנה יצעדו לזכרו של יואל פיטר ז״ל ביום ההליכה העולמי תאונה קשה סמוך לראשון לציון: נהגת כבת 60 מחוסרת הכרה מלונדון לבת ים: עשרות משפחות בוחנות מעבר לישראל גבעת שמואל: רז שרייבר חוזר לקואליציה של יוסי ברודני שירת במודיעין, וביבנה הוא מלמד ישראלים לדבר ערבית: הסיפור של רועי סראג' גולן כשנגמרה הפרנסה, הם התחילו להכין פיקניקים. ואז הגיע צו המילואים: הסיפור שמאחורי עסק ביהוד בירוחם גם נורה שרופה יכולה להפוך למתנה: הסיפור של מיטל מ״סטודיו גלגולים״ משדה הקרב לשוק מחנה יהודה: הסיפור שמאחורי מסעדת הבשרים בירושלים מעזה אל הדשא הירוק בכפר סבא: המילואימניק שפתח את ״מעשה בקפה״ יותר מ – 300 ימי מילואים, ובין לבין מלמד את הצעירים בלוד ורמלה לנהוג: הכירו את זוהר ישראל נפצע בצוק איתן, שירת שנה במילואים והקים במודיעין עסק שנולד מההזמנות של אשתו מחו"ל

באשקלון: הוארך מעצרו של חשוד בהחזקת תחמושת וגניבת קטנוע

בית משפט השלום באשקלון האריך אתמול (10.8.2025) את מעצרו של אופיר אוחיון, בן 29 מאשקלון, החשוד בהחזקת תחמושת, גניבת קטנוע, החזקת נכס החשוד כגנוב וזיוף סימני רכב.

בית משפט השלום באשקלון האריך אתמול (10.8.2025) את מעצרו של אופיר אוחיון, בן 29 מאשקלון, החשוד בהחזקת תחמושת, גניבת קטנוע, החזקת נכס החשוד כגנוב וזיוף סימני רכב.

הרקע לפרשה החל ב־19 ביוני 2025, אז בוצע צו חיפוש בבית קרוב משפחתו של אוחיון. במהלך החיפוש נמצאו פריטי תחמושת רבים וקטנוע שעל פי החשד נגנב, כשמספרי הזיהוי שלו הושחתו. מהממצאים עלה חשד לקשר בינו לבין התחמושת והקטנוע. במשטרה מציינים כי יש עד המפליל את אוחיון, אשר שוחרר לאחר מכן ממעצר.

בעקבות ניסיונות לאתרו ללא הצלחה, הוצא נגדו צו מעצר בהיעדר ב־2 ביולי. אוחיון הסגיר את עצמו רק לאחר שסיים "עניינים אישיים" לדבריו, ומסר גרסה בה טען שרכש את הקטנוע מאדם אחר ואף הציג זכרון דברים על העסקה.

בדיון, ציין נציג המשטרה כי נדרשות פעולות חקירה נוספות, בעיקר לבדיקת טענת האליבי בנוגע לקטנוע. סנגורו של אוחיון הסכים להארכת המעצר עד ל־12.8.2025 בלבד, בתנאי שהחקירה תתמקד בנושא זה.

השופט משה הולצמן קבע כי קיים חשד סביר למעורבותו של אוחיון בעבירות, וכי שחרורו עלול לשבש את החקירה. עם זאת, דחה את בקשת המשטרה למעצר מלא של חמישה ימים והורה על הארכת מעצר קצרה, תוך הדגשה שיש למצות את פעולות החקירה במהירות וביעילות, במיוחד בבדיקת טענת האליבי.


◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן
דילוג לתוכן