חברת באטם הישראלית שבראשה עומד ד"ר צבי מרום שכאמור גם יו"ר איגוד ההייטק הישראלי, תספק מוצר לזיהוי מולקולרי באמצעות מעבדות זר הישראליות בבעלותה שמטרתו זיהוי מהיר של הנגיף הקורונה שמתפשט במהירות בכל אזור אסיה.

חברת המיומד של בטאם דיווחה שחברת הבת שלה עובדת על הפיתוח כמה שיותר מהר, של זיהוי כ-100 פתוגנים בו זמנית. הפיתוח התבצע ב-7 מדינות שונות בהן ארה"ב, גרמניה, וישראל בהשתתפות בתי חולים ואוניברסיטאות. כעת המוצר נמצא בניסוי באירופה. כמו כן הזיהוי המוקדם של נגיף הקורונה נעשה באמצעות בדיקה פשוטה של לקחית כיח מנבדק. ד״ר אביגדור שפרמן, שכיהן בתפקיד מנכ"ל המכון הביולוגי נס ציונה במשך שנים רבות, כיהן עד לאחרונה כדח״צ בבאטם שמניותיה רשומות למסחר בבורסה בישראל ובמקביל בבורסה בלונדון.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









