באחד בספטמבר צפויה להיפתח שנת הלימודים וזה אומר שמענק עבור כך מגיע אליכם לחשבון הבנק!
עבור שנת הלימודים תשפ"ד ישולם המענק ב-10 באוגוסט – סכום המענק לילדים שנולדו בתקופה מ-1.1.2006 עד 31.12.2017, יעמוד על 1,101 שקלים לכל ילד לעומת 1046 אשתקד.
המענק ניתן בכל שנה למשפחות חד הוריות ולמשפחות מרובות ילדים קרי, 4 ילדים ויותר המקבלות קצבאות קיום כמו: נכות כללית, הבטחת הכנסה, מזונות, שארים או אזרח ותיק.
קיבלתם את המענק בשנה שעברה? אין לכם מה לדאוג! לפי הביטוח הלאומי, המענק ישולם ישירות לחשבונכם ב-10 באוגוסט. שימו לב, אם אתם הורים שהמצב המשפחתי שלהם השתנה לאחרונה, אתם עשויים להיות זכאים למענק הלימודים, היכנסו לאתר שלנו לבדוק את תנאי הזכאות ואם אתם עומדים בהם – הגישו עכשיו את הבקשה באתר.
בתוך כך, קיימים זכאים שצריכים להגיש תביעה לביטוח הלאומי, כדי לקבל את המענק בהם הורה עצמאי/ת (רווק/ה, גרוש/ה, או אלמן/ה שאין להם בת/בן זוג או ידוע/ה בציבור) – צריך להגיש תביעה למענק לימודים ובקשה לפיצול תיק בקצבת ילדים רק בפעם הראשונה, חי/ה בנפרד מבת/בן הזוג, אישה עגונה, אישה השוהה במקלט לנשים מוכות ועולה חדש.









