מבזקים
ב-4 לפנות בוקר ברחובות: פרצו לרכב ונמלטו, אחד החשודים נעצר במודיעין בניין העירייה יואר בוורוד: חולון יוצאת בקמפיין למודעות לסרטן השד אותה נכות, זכויות שונות? העתירה שתגיע לבג"ץ ותעסוק בהלומי הקרב פשיטה על בית ביבנה: מריחואנה, חשיש ועוגיות חשיש נתפסו בחיפוש פרשת "כלוב הכסף": קצין בינוי לשעבר בשב״ס הורשע בלוד בשוחד, גניבה והלבנת הון 45% מבני הנוער שחוו אובדן במלחמה דיווחו על מחשבות אובדניות – כך פועלת עלם באילת, אשדוד ואופקים מי קיבלה את הציון הגבוה ביותר? רשות שוק ההון פרסמה את דירוג השירות של חברות הביטוח אחרי התקיפה בנאות שמיר: 10 חשודים נעצרו – בתי הספר ברמלה פתחו את היום בשיח נגד אלימות אשדוד: פועל כבן 30 נפל מקומה שלישית – מצבו קשה המשטרה סיכלה חשד לפגיעה בין כנופיות באשדוד: תשעה נעצרו סכסוך משפחתי בערערה בנגב: ארבע נשים נעצרו בחשד ליידוי אבנים נחשף: ראש עיריית כפר סבא רפי סער ורעייתו נעצרו בחשד לשוחד ולהטיית מכרזים גבעתיים, רמת גן וחולון בצמרת נפגעי הדו גלגלי; באר שבע וקריית גת עם השיעורים הנמוכים ביותר רחובות: סדרת “ראשון על הבוקר” חוזרת ב – 18 באוקטובר עם 32 הרצאות שלוש שנים אחרי 7 באוקטובר: ילדי העוטף עדיין בקבוצת סיכון מוגבר למצוקה נפשית 17 עובדים מתאילנד אותרו ללא היתר במשק בעוטף עזה – בעל המשק ייחקר לקראת הבחירות: אפשר להצביע גם עם תעודת זהות שפג תוקפה אליסף ורמן נבחר למנהל מחוז דרום במשרד השיכון – ויוביל את פרויקטי הדיור והתשתיות באזור מודיעין נערכת לתרחיש קריסת מבנים: לקחי החילוץ בקולומביה הועברו ל – 70 מתנדבים סגירת מעגל באילת: יהונתן סודאי חזר לבית הספר שבו למד וסיפר על החברים שאיבד ב – 7 באוקטובר

בניין העירייה יואר בוורוד: חולון יוצאת בקמפיין למודעות לסרטן השד

במסגרת הקמפיין יואר בניין העירייה בוורוד לאורך חודש אוקטובר, וב-22 באוקטובר יתקיים אירוע הסברה לתושבות העיר ברחבת המדיטק.

עיריית חולון מציינת את חודש המודעות לסרטן השד בקמפיין עירוני תחת הכותרת "בחייך, בואי", הקורא לנשים להקפיד על בדיקות לגילוי מוקדם ולא לדחות את הטיפול בבריאותן. במסגרת הקמפיין יואר בניין העירייה בוורוד לאורך חודש אוקטובר, וב-22 באוקטובר יתקיים אירוע הסברה לתושבות העיר ברחבת המדיטק.

הקמפיין מבקש להפנות את תשומת הלב לחשיבות הגילוי המוקדם, על רקע שגרת החיים העמוסה שבה נשים רבות נדרשות לשלב בין עבודה, משפחה ומטלות יומיומיות. הארת בניין העירייה נועדה לשמש תזכורת ציבורית לנושא ולבטא תמיכה בנשים המתמודדות עם המחלה ובמחלימות.

ביום חמישי, 22 באוקטובר, בשעה 17:00, יתקיים ברחבת המדיטק אירוע שיכלול פעילות הסברה, חלוקת סרטים ורודים ועלוני מידע, וכן צעדה משותפת בלבוש ורוד, כביטוי לתמיכה ולסולידריות.

ראש עיריית חולון, שי קינן, אמר: "מאחורי כל אישה יש עולם שלם של אנשים שאוהבים אותה וזקוקים לה. לפני הכול, היא צריכה לדאוג לעצמה. הקמפיין הזה הוא לא רק קריאה להיבדק, אלא תזכורת לכך שהחיים שלנו יקרים ואסור לדחות את הבריאות למחר. אנחנו צובעים את חולון בוורוד כדי להעביר מסר לכל אישה בעיר: את חשובה, הבריאות שלך חשובה והחיים שלך שווים הכול. בחייך, בואי להיבדק".

למידע נוסף על בדיקות לגילוי מוקדם ניתן לפנות לאתרי עמותת אחת מתשע (onein9.org.il) והאגודה למלחמה בסרטן (cancer.org.il).

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של חולון

לחצו כאן
דילוג לתוכן