בית משפט השלום בקריית גת הוגש כתב אישום נגד ל’, בן 43 מאשדוד, בגין עבירת איומים כלפי אשתו.
על פי כתב האישום, האירוע התרחש ב-20 במרץ 2025, סמוך לשעה 19:45, כאשר המתלוננת שבה לביתה ברחוב הציונות באשדוד לאחר יום עבודתה. זמן קצר לאחר מכן נכנס הנאשם לדירה, ובין השניים התפתח ויכוח שנסיבותיו אינן ידועות במדויק.
בהמשך, כך נטען, איים הנאשם על אשתו ואמר: "את תראי מה יהיה לך… נמאס לי. אם תנעלי את הדלת אז אני אבוא ואשבור את הדלת ואשבור את כל הבית", במטרה להפחידה.
לאחר שעזב את הדירה, לפי כתב האישום, התקשרה אליו המתלוננת, ובמהלך השיחה שב ואיים עליה ואמר: "אני אהרוג אותך, את כולם ואחר כך את עצמי" – וזאת, כך נטען, מתוך כוונה להפחיד ולהקניט.
בכתב האישום מיוחסת לנאשם עבירת איומים לפי סעיף 192 לחוק העונשין.
בפרקליטות ציינו כי קיימת אפשרות שתוגש בקשה לעונש מאסר בפועל, בהתאם להתקדמות ההליך המשפטי.
◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








