במשטרת ישראל התקבלה פניה על כך שבעלי סירות מחזיקים פרטי פירוטכניקה ימית פגי תוקף ואלו נאלצים לשמור את הפריטים בכלי השייט , דבר שיכול לגרום לסכנת התלקחות עוד עולה מהפניה כי קיים חשש שפריטים הושלכו לים או במקומות שונים בחוף דבר שיכול היה לגרום סכנה לציבור.

במשך כשבועיים אספו חבלני המשטרה במרחב אילת את אמצעי הפירוטכניקה פגי-התוקף והשמידו אותם. "על אף שקיימת אחריות למשיטים להחזיר את הפרטים ליבואן רישמי בטרם קבלת פריט חדש הבנו שקיימת מצוקה בהליך החזרת הפריטים לגורמים הרלוונטים באילת ונוצרה הצטברות פריטים דליקים ומסוכנים, מצב העלול לסכן את הציבור החלטנו לבצע פעולות מניעה ולסייע לציבור בעלי הסירות באילת, בהמשך נבצע פיקוח ובקרה גם בנקודות המכירה בעסקים הרלוונטים" נמסר מהמשטרה.
צילום: דוברות המשטרה.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








