מבזקים
השוטר עצר את הרכב ביבנה – ואז התגלה מי מסתתר בתא המטען רחובות: ירד מהרכב מול השוטרים – וניסה להימלט מהמקום "אני הולך להרוס לכם את החיים": תושב גדרה מואשם באיומים על אשתו ויכוח בין בני זוג ביבנה הסתיים בתקיפה ובמרדף על קורקינט מה יקרה על הבמה? ערב האלתורים שיגיע לדימונה הסוכה הכי יפה בעיר תזכה בפרס: התחרות שיצאה לדרך בפתח תקווה אוהבים את ג׳ו עמר? ברמלה מכינים ערב נוסטלגי במיוחד פעם תשיעית נהיגה בפסילה: האישום החריג נגד תושב אילת חשד לתקיפת בת זוג באילת: בית המשפט הורה על שחרור החשוד חולון: בן 15 נפצע באורח קשה ניסה להימלט מהשוטרים על סורון באשדוד – ונעצר עם סמים וגז פלפל פועל כבן 25 נפצע אנוש באתר בנייה בקריית עקרון הגיע לאילת לחופשה – ונעצר בחשד לסחר בסמים: יותר מ – 5.5 ק״ג נתפסו בדירה פיצוץ ברחוב הסנהדרין בחולון: נער בן 15 פונה במצב קשה חיפשו בבית ולא מצאו דבר – ואז עלו לגג המחסן: M16 ותחמושת נתפסו ברמלה 48 שעות של מבצעים באמזון: מה הישראלים קונים – ומה חשוב לבדוק לפני שמזמינים דני הגיע לרמת גן: הנמר הפרסי החדש בספארי נקרא על שם דני אבדיה נוסעים לעיר העתיקה? עומסים כבדים בירושלים ורחוב סולטאן סלימאן נסגר לרכב פרטי תאונה קטלנית סמוך לשדרות: גבר כבן 30 נהרג בכביש 232 חשד להתפרצות לעסק באשקלון: הרכב אותר בדרך לכביש 35 ונעצר בצומת פלוגות

גבי גאון לנתניהו וגנץ: "הקימו ממשלת חירום לאומית לפתרון משבר הקורונה – זהו צו השעה"

עשרות ראשי רשויות מקומיות וראשי ערים – בהם ראש מועצת מזכרת בתיה, גבי גאון, קראו במכתב חריף שנשלח לראש הממשלה ויו"ר הליכוד בנימין נתניהו, ליו"ר כחול לבן בני גנץ ולנשיא המדינה ראובן (רובי) ריבלין להקים ממשלת חירום לאומית לפתרון משבר הקורונה וציינו כי מדובר בצו השעה!

לדברי גאון, "החברה הישראלית עייפה ושסועה ממחלוקות ומבחירות חוזרות ונשנות, וכעת נדרשת ממשלה שתחבר את רוב סיעות הבית בכנסת על מנת להתמודד עם האתגרים הבטחוניים, הכלכליים והחברתיים הניצבים בפנינו – וכמובן הדבר החשוב ביותר הוא לאשר תקציב מדינה בשביל שהרשויות המקומיות תוכלנה סוף סוף לתפקד בצורה מלאה שלא כמו בשנה ושלושה חודשים האחרונים אנו נמצאים במציאות שבה אין תצקיב מאושר ואין ממשלה מתפקדת – כאשר הנפגעים היחידים הם אזרחי ישראל והתושבים ברשויות המקומיות".

במכתב, אותו יזמה ראש עיריית יהוד-מונוסון, עו"ד יעלה מקליס, קוראים ראשי הרשויות לנתניהו וגנץ: "בשעה שמגפת הקורונה משתוללת בכל העולם ומאיימת גם על אזרחי ישראל זו העת לזנוח פוליטיקה קטנה וזולה, שמחריבה את המדינה שלנו כבר שנה ולהקים ממשלת חירום לאומית, בין אם תהיה קצרה בזמן, ובין אם תשיג את מטרתה ותמשיך להתקיים גם אחרי סיום המשבר- זה צו השעה". עוד מוסיפים ראשי הרשויות במכתב להיתלות בענף גבוה כגון מלחמת ששת הימים אז הוקמה ממשלת חירום לאומית בתקופת ההמתנה לפני פרוץ המלחמה. "בנימין נתניהו ובני גנץ, ההיסטוריה קוראת לכם לעשות מעשה אשכול ובגין, גלו את המנהיגות המתחייבת במצב הנוכחי למען מדינת ישראל והעם היושב בציון שהצביע עבורכם רק לפני שבוע".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מזכרת בתיה

לחצו כאן
דילוג לתוכן