המעמד התקיים בזכות הפעילות של המועצה הדתית בשיתוף המחלקה לתרבות תורנית של המועצה המקומית והמשרד לשירותי דת, מאות תושבים ותושבות הגיעו עם עשרות ילדים למעמד הקדוש שנפתח בהפנינג עם מגוון מתנפחים ודוכני מזון על מנת לחבר את הדור הצעיר למצוות 'הקבלת פני רבו'
אל המעמד הגיעו מכל רחבי הארץ שומעי לקחו ותורתו של הרב דוד הכהן שליט"א – רבה הראשי של גן יבנה שמוכר בזכות סדרת ספריו 'אור דוד' הנפלאים מפז ומנופת צופים על פרשות השבוע ושיעוריו המאלפים המשותפים ברשתות המדיה.
באירוע נכחו רבנים ואישי ציבור, בניהם ראש המועצה המקומית מר דרור אהרון, יו"ר המועצה הדתית עדי פרילינג-אנקורי, מר רזיאל משה הממונה על המועצה הדתית ובכירים נוספים. האירוע הסתיים בריקודים ושירה חגיגית בליווי נגנים ופייטן שהגיעו במיוחד לאירוע בשיתוף המשרד לשירותי דת.
במועצה הדתית בגן יבנה כבר מתארגנים לקראת אירוע הקפות שניות שיתקיים אי"ה ביום שלישי הקרוב, כ"ב תשרי, 14.10, החל מהשעה 20:00 ברחבת בית הכנסת 'תהילה לדוד', רח' העצמאות 13.







