סטודנטים וסטודנטיות מדימונה, וגם צעירים המתכננים להתחיל את לימודיהם האקדמיים בשנה הקרובה, יוכלו להשתתף בערב המלגות השנתי של מרכז הצעירים, שייערך ביום שני, 24 באוגוסט, בשעה 18:00.
במסגרת האירוע יוצגו מגוון מלגות לימודים, שלדברי המארגנים עשויות להגיע לשווי של עשרות אלפי שקלים. המשתתפים יקבלו הסברים על אפשרויות המימון השונות, ילמדו כיצד לאתר את המלגות המתאימות עבורם ויקבלו כלים להגשת בקשות בצורה מיטבית.
מלבד המידע על המלגות, יתקיים במהלך הערב גם מפגש עם צוות מרכז הצעירים, ובסיומו תיערך הגרלה על תיק סטודנט הכולל ציוד ללימודים.
במרכז הצעירים מציינים כי מטרת האירוע היא להנגיש לצעירי העיר מידע וכלים שיסייעו להם לממן את לימודיהם האקדמיים ולהגדיל את סיכוייהם לקבל תמיכה כלכלית.
ההשתתפות באירוע אינה כרוכה בתשלום, אך מחייבת הרשמה מראש.
◼️ חדשות דימונה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.












