מבזקים
הותר לפרסום: רס״ן (מיל׳) הראל בירנשטוק מנוקדים ורס״ם (מיל׳) תמיר וקנין מאילת נפלו בקרב בדרום לבנון רוכב אופנוע בן 57 נפצע קשה בכביש 412 סמוך לאור יהודה השריפה במפעל באשקלון: שלושה נפגעו משאיפת עשן, חוקר שריפות הוזמן לזירה אבל בגוש עציון: רס״ן הראל בירנשטוק מנוקדים נפל בקרב בלבנון קטטה ביציע באצטדיון המושבה: אוהדים התעמתו עם המאבטחים, אדם נפצע וחשודים עוכבו עשן כבד מעל מפעל באשקלון: מכולה להרצת מנועים עלתה באש אסון כבד בלבנון: שני לוחמי מילואים מחטיבה 55 נפלו, ארבעה נוספים נפצעו קטין נדקר בפארק באשדוד: חשוד בגילו נעצר זמן קצר לאחר האירוע הילד נלכד על "מתקן האריה" באשקלון – לוחמי האש חילצו אותו באמצעות מנוף 15 שחקנים, מאות צופים ורגע אחד בלתי נשכח: ההצגה שכבשה את רחובות מילאנו, פריז וירושלים: הבירה הישראלית בצמרת התיירות העולמית השכונות הוותיקות באשקלון בדרך לשינוי ענק | כל הפרטים גלי החום מגיעים – וגבעתיים מגיבה: כך העיר מתכננת להגן על התושבים בשורה לבעלי העסקים ברחוב הרצל ברחובות: אלפי שקלים עשויים להיחסך בן 74 מנתניה נאשם בעבודת כפייה ומעשים מגונים בעובדים זרים שהעסיק במשקו הרצוג בקבורת עצמות משפחת הרצל: "בחירות הן לא מלחמת אזרחים – אין לנו מקום אחר" טאהא אבו קוידר, מתנדב מד"א מבאר שבע, נהרג בתאונה בכביש 80 בן 18 נפצע בתאונה בין רכב למשאית גרר בלוד אופקים: פסטיבל תיאטרוני הרחוב חוזר עם מופעי ענק ואמנים בינלאומיים 6,000 דונם של נטיעות: המדינה יוצאת למבצע ענק בנגב כדי למנוע פלישות ובנייה בלתי חוקית

דרמה בקופת חולים "מכבי": תושב העיר תקף רופא ואיים עליו ▪︎ כל הפרטים

משטרת ישראל עצרה הלילה (בין חמישי לשישי) חשוד בתקיפת רופא של קופת החולים "מכבי" באילת. ביום שלישי הוזעקו שוטרי משטרת אילת לטפל באירוע תקיפת רופא במרכז הרפואי של "מכבי" שבשד' התמרים בניהולו של רם בן יוסף. בהגעת השוטרים למקום, נגבתה תלונה מהרופא בה טען כי במהלך עבודתו הותקף ואוים ע״י גבר ואישה, בני זוג, וזאת לאחר שהעיר להם על הדרך בה התנהגו במרפאה והתבטאויותיהם כלפי הצוות הרפואי.

בתלונתו ציין הרופא כי הוא לא זקוק לטיפול רפואי. עם זאת, הונחה ע״י השוטרים כי במידה ואכן יזדקק לטיפול רפואי, הוא מתבקש להמציא מסמכים רפואיים ולסור עמם בהקדם לתחנת המשטרה. מיד עם סיום עדותו פתחה המשטרה בחקירת נסיבות האירוע. במסגרת תיק החקירה ובשל היות הקורבן עובד ציבור בוצעה הערכת מצב שקבעה כי דרגת האיום עומדת עד 3. הקורבן עודכן בנושא והתבקש לפנות למשטרה בכל רגע בו יחוש סכנה לחייו.

אמש עוכבו שני בני הזוג לחקירה. בתום חקירתה שוחררה האישה בתנאים מגבילים. באישון לילה, בתום פעולות מאומצות לאיתורו, החשוד נעצר והובא לחקירה. בתום חקירתו נעצר ויובא היום לדיון בפני בימ״ש השלום באילת שיידון את המשך מעצרו.

מנהל מכבי באילת, רם בן יוסף: "ביטחון העובדים הוא ערך עליון, לא נאפשר כל אלימות כלפיהם ונמשיך לנהוג באפס סבלנות בנושא, עובדי מערכת הבריאות אינם הפקר! בתוך כך, הצוותים הרפואיים של מכבי ימשיכו להעניק את שירותי המרפאה בצורה המיטבית תוך התמודדות עם כל האתגרים הניצבים בךנימו לרבות נגיף הקורונה והשפעת וזאת תוך מתוך שליחות אמיתית".

מפקד משטרת מרחב אילת, נצ״מ משה פינצי: ״אנו רואים בחומרה רבה את עבירות האלימות כלפי עובדי ציבור בכלל וצוותים רפואיים בפרט. מיד עם קבלת האירוע התחלנו בחקירת נסיבות האירוע, במסגרתה נעצר החשוד. אנו מגנים אלימות מכל סוג שהוא וכל מקרה כזה מטופל באפס סבלנות ובנחישות עד מיצוי הדין. אני מחזק את ידיהם של כל הצוותים הרפואיים בעבודתם המסורה לציבור תושבי העיר ואורחיה״.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן