מהלך חדש במודיעין מכבים רעות עשוי להקל על בעלי עסקים במרכז העיר: מועצת העיר אישרה בקשה לשינוי צו הארנונה העירוני, במטרה להשוות את תעריפי הארנונה של בתי קפה ועסקי מסחר במע״ר לתעריפים הנהוגים במרכזים המסחריים בעיר.
המהלך נועד לצמצם פערים בתשלומי הארנונה בין אזורי המסחר השונים, לעודד פעילות עסקית במרכז העיר ולחזק את המע״ר כמוקד עירוני פעיל של מסחר, בילוי ושירותים.
ראש העיר חיים ביבס אמר: "מרכז העיר הוא הלב הפועם של העיר, ואנחנו מחויבים להמשיך לחזק אותו ואת בעלי העסקים שפועלים בו. ההחלטה שאישרנו במועצת העיר נועדה לייצר תנאים הוגנים וטובים יותר לעסקים, לעודד פעילות מסחרית ולחזק את מרכז העיר כמקום חי, נגיש ושוקק".
בעירייה מדגישים כי אישור מועצת העיר הוא שלב ראשון בלבד. בהתאם לחוק, הבקשה תועבר כעת לאישור משרד הפנים ומשרד האוצר. אם תאושר, השינוי צפוי להיכנס לתוקף בינואר 2027.
◼️ חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










