למעלה ממאה בדיקות קורונה יבוצעו מחר (שישי) לתלמידים ואנשי צוות מ"ניצני המדע" במעבדה המרכזית של קופת החולים מאוחדת ברחוב בנימין ברחובות, זאת בעקבות תלמידה בבית הספר שהתגלתה כחולה מאומתת בנגיף הקורונה. בשלב זה נמצאים כל אנשי הצוות והתלמידים שנחשפו אליה בבידוד ביתי. את מבצע הבדיקות ינהלו אודי חדאד – מנהל מרפאת בנימין, ואיטן איסקוב – מזכירה אחראית.
לדברי אורי אטון, מנהל מרחב יהודה-חוף, "מאוחדת דואגת למבוטחיה וערוכה לתת מענה מהיר לכל צורך שיתפתח באמצעות רמת מוכנות טובה וחוסן של הצוותים בקהילה המתמודדים ביומיום מול אתגר צמצום התפשטות מגפת הקורונה בקהילה. נמשיך לעמוד לרשות מבוטחנו ככל שיידרש. אנו פונים להורי התלמידים הנדרשים לביצוע בדיקה ומתאמים איתם את זמן הבדיקה כך שלא יצטרכו להמתין בתור – רווחת התלמידים והוריהם ונוחות התהליך עומדת לנגד עיננו כחלק מתפישת השירות שלנו".
כפיר מלול, מנהל מרפאות מאוחדת ברחובות הוסיף: "אנו רואים כי קיימת עלייה בתחלואה – ואף צפינו אותה. הצוותים במאוחדת ערוכים לתת מענה מהיר ומיידי על פי כל הנחיות משרד הבריאות ונערכים לדגום את מי שנחשף לחולי קורונה או חשוד ככזה בצורה המקצועית ביותר. אנו לוקחים בחשבון את העלייה בתחלואה, ולראייה: אם בעבר דגמנו מבוטחים בודדים הרי שבמקרים האחרונים נדרשנו לדגום כיתות שלמות. כאמור, מאוחדת ערוכה לכך ואף תגברה את כוחותיה לקראת מבצע הדיגום שיתקיים מחר ברחובות".
כידוע זו אינה הפעם הראשונה שקופת החולים מאוחדת נרתמת לקיום מבצע לבדיקות קורונה עבור ילדי העיר ולפני כשבועיים קיימה מבצע דומה כשאימצה את ילדי "נבון" וביצעה בדיקות קורונה, ללא תלות בשיוך הקופתי.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








